Mennyire szégyelleni való, hogy a szüleim távolságtartast kértek ellenem?
Anyummal nagyon elfajultak a dolgok és nagyon rossz kapcsolatunk volt. Elég durván megalazott és passzívan bántalmazott kiskoromban. Ez alatt azt értem, hogy inkább passzív agressziót kaptam a részéről, és nem fizikait. De ez is épp elég volt. Végül odáig fajult a dolog, hogy nekimentem többször anyának. Nem azt mondom, hogy ez szép dolog vagy elnezheto, de eszkoztelennek és tehetetlennek éreztem magam vele szemben és eldurrant az agyam attól ahogy viselkedett velem. Végül a verekedesunk után tavolsagtartast kértek ellenem 2 hónapra. Ez nagyon megviselt és nagyon szégyellem magam. Úgy érzem, aki ezt tudja rólam, azt gondolja, hogy egy elmebeteg bűnöző vagyok, mert általában ilyen emberek ellen kérnek ilyet. Úgy érzem ez egy bélyeg rajtam és rossznak érzem magam. És nemtudom elengedni és megemeszteni az egészet, hogy ez történt.
25L
- Nekik azért, mert nem neveltek meg eléggé,
- neked azért, mert nem megbeszélni akartad nézeted, hanem anyádba verni véleményed.
Az nemtudom, hogy mire jó, hogy lehordtok minden undorito feregnek, elismerem, hogy nem szép egy szülőt megutni, tényleg jobb lett volna, ha nem hagyom idáig fajulni a dolgokat és levalok róluk, de rájuk voltam szorulva. Már nem élünk együtt.. És támogatás nélkül nagyon nehéz az életem. Valószínűleg más jobban reagálta volna le a dolgokat. Nemtudom. De végeredményben én lettem mentális beteg a gyermekkori traumák miatt. Az persze senkit nem érdekel. A dolog nem ott kezdődött, hogy verekedtem. Az már 20 év tures es nyeles után tört ki belőlem. És igen, eszkoztelennek éreztem magam. Mindig azt éreztem, hogy feltétellel vagyok szeretve és ha nem felelek meg neki, akkor eltaszit. Ez pedig nagyon rossz érzés volt és félelemmel töltött el, hogy soha nem lehetek önmagam. Végül az elkeseredés és kétségbeesés gyuloletbe és haragba csapott át.
Lehet rám, minden rosszat mondani, de őszintén nemtudom, ezt idegileg meddig lehet tűrni anélkül, hogy ne lazadna fel ellene az ember. Persze ez ettől még nem jó, hogy ratamadtam. De emlékszem most is, amikor megtettem, először az életemben azt éreztem, hogy erősebb vagyok és nincs hatalma felettem, hogy végre megvedem magam és nem tud megfelemliteni. De végül én ittam meg a levét..
Nem kötekedés, de az hogy esett meg, hogy többször is nekimentél?
Mert én úgy képzelem el, hogy egyszer elég lesz az embernek, egyszer kiborul, és akkor esetleg jön a tettlegesség.
De hogy lesz ebből többszöri eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!