Teljes kapcsolat megszakítása a szülőkkel?
Igazából ez egy érdekes kérdés, mert engem szeretnek a szüleim, és én is "szeretem" őket.
A fő probléma az, hogy teljesen ők irányítanak (pedig nem akaratos emberek, csak én vagyok a gyenge velük szemben, sosem lázadtam ráadásul), minden ami eddig történt az életemben, az ő döntésük volt, képtelen vagyok ellentmondani nekik, vagy másképp csinálni bármit is, ahogy ők mondják! Nem tudom máshogy megfogalmazni, egyszerűen képtelen vagyok máshogy cselekedni, a saját akaratom szerint! Mintha nem is lenne saját akaratom.
Még a szülőkkel lakom (illetve csak az anyámmal, elváltak), de jövőre már mindenképpen külön szeretnék költözni, de ezt csak úgy tudom megtenni, ha eltűnök, mivel nem tudom elmondani nekik!
Tehát azt hiszem az életem felett csak akkor vehetem át az irányítást, ha teljesen kizárom őket az életemből.
Ráadásul nagyon sok türelem kell a szüleimhez, azt hiszem mindig is tízévesként fognak kezelni, és ez nagyon idegesít!
24/F
Ez szépen hangzik,de ha eddig ilyen mértékű kontroll alatt éltél, úgysem fogod meglépni. Vagy hazamész az első szóra.
A "nem megy" és társait hanyagoljuk, csak kifogás.
Nem vagy egyedül... :/
De én is ezt tervezem
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!