Hogy érjem el, hogy "elhaljon a beszélgetés"?
Nemrég egy fórumon (macskás) rámírt valaki, szeretett volna megismerni. Megírtam neki, hogy nem keresek partnert. Úgy tűnt, megértette, elkezdett másról beszélgetni. Mivel érdekelt a téma, nem bántam, írtunk egymásnak pár levelet majd elköszöntünk.
Másnap valahogy megtalált facebookon, ott is rámírt. Nem akartam bunkó lenni, visszaírtam, de ismét leírtam, hogy nem keresek partnert. Este megint írt, de én akkor már aludtam. Ez tegnap volt.
Reggelre már több üzenetem is volt tőle, az utolsóban szinte számon kérte, hogy miért nem írok vissza.
Azóta egyre személyesebb dolgokat kérdez, meg találkozni akar. Ismét kiakadt, amiért nem válaszoltam elég gyorsan.
Mit csináljak? Nem akarom bunkón elküldeni. El tudom valahogy érni, hogy magától elhaljon a beszélgetés?
Kérlek segítsetek!
Egy egyetemista, dolgozó, "socially inept" 25 éves lány.
Ott hibáztam, hogy visszaírtam, mert nem akartam bunkó lenni.
Sajnos ilyen téren egyáltalán nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!