Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy érjem el, hogy "elhaljon...

Hogy érjem el, hogy "elhaljon a beszélgetés"?

Figyelt kérdés

Nemrég egy fórumon (macskás) rámírt valaki, szeretett volna megismerni. Megírtam neki, hogy nem keresek partnert. Úgy tűnt, megértette, elkezdett másról beszélgetni. Mivel érdekelt a téma, nem bántam, írtunk egymásnak pár levelet majd elköszöntünk.

Másnap valahogy megtalált facebookon, ott is rámírt. Nem akartam bunkó lenni, visszaírtam, de ismét leírtam, hogy nem keresek partnert. Este megint írt, de én akkor már aludtam. Ez tegnap volt.

Reggelre már több üzenetem is volt tőle, az utolsóban szinte számon kérte, hogy miért nem írok vissza.

Azóta egyre személyesebb dolgokat kérdez, meg találkozni akar. Ismét kiakadt, amiért nem válaszoltam elég gyorsan.

Mit csináljak? Nem akarom bunkón elküldeni. El tudom valahogy érni, hogy magától elhaljon a beszélgetés?

Kérlek segítsetek!

Egy egyetemista, dolgozó, "socially inept" 25 éves lány.

2019. szept. 18. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló dolog történt. Miután már minden szar-szemétnek elmondott, mert nem válaszoltam a harmadik üzenetére (e-mailen), amit mondtam, hogy nem nézek sűrűn, megmondtam neki, hogy miután így viselkedett, felejtsen el. Az e-mail fiókom is töröltem.

Te a Facebookod gondolom nem akarod törölni, de legalább tiltsd le. Hozzáteszem én nem voltam elég rafkós, nem küldtem el a faszba rendesen és azóta személyesen is megtalált, és nincs hozzá bátorságom, hogy elküldjem a faszba, tök sarokba szorítva érzem magam, néznem kell, hogy mikor és mivel utazok, mert néha ott van, és odajön hozzám, ha akarom, ha nem. És ez baromi kellemetlen, hidd el.

2019. szept. 18. 15:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Uh, akkor tényleg jobb lesz, ha minél előbb lépek valamit. Köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem beválik. :)
2019. szept. 18. 16:35
 13/20 anonim válasza:
100%

Esetleg az is hasznos lehetne, ha azokkal a bizonyos közös ismerősökkel is megvitatnád a dolgot. Megmutadnád nekik sz üzeneteket, tanácsot kérnél tőlük...

Ez abból a szempontból is hasznos, hogy akkor még ha ez a valaki el is hord majd mindennek, lesznek emberek, akik melletted állnak, sőt, ha zaklatásba fordul a dolog, akkor több "tanuval" többre mész a rendőrségen... Az sem árt, ha screenshotokat csinálsz (mert ugye messengeren el tudja távolítani az üzeneteket)....

De tényleg a ass be minél több embert..

2019. szept. 18. 16:37
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez tényleg jó ötlet. Remélem azért zaklatásig nem jut el a dolog.

Mióta lehet messengeren üzenetet törölni? :O

2019. szept. 18. 17:29
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted majd meg fogja írni a közös ismeroesiteknek, mekkora szemet szer ember vagy, mert nem írtál neki vissza Facebookon. Akik ezután szemet szar alaknak fognak tartani ezért. Te meg mindig az altalanos/ középiskolában megrekedtel 25 évesen? Azért ez kemény. Minimum 10 évet letagadhatnal, de agyilag.
2019. szept. 18. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
De látszik, hogy legalább különösebb égető problémád nincsen.
2019. szept. 18. 17:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek: Köszönöm, hogy úgy ítélkeztek, hogy nem ismertek, nem tudjátok, hogy miken mentem keresztül. Nagyon kedves tőletek, hogy ilyen megértőek vagytok, de tényleg. :)
2019. szept. 19. 04:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Hú, négykor még nagyon korán volt. Vegyétek úgy, hogy az előző hozzászólásomat egyes számban írtam.
2019. szept. 19. 09:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi az a lelki trauma ami ezt indokolja?
2019. szept. 20. 21:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem szeretném leírni az élettörténetemet. Előfordult már, hogy valaki az egyik kérdésem alapján beazonosított, többször nem fogom hagyni, hogy ez előforfuljon.
2019. szept. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!