Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megígértem Anyámnak hogy...

Megígértem Anyámnak hogy elmegyek orvoshoz. Most hazudjak neki inkább?

Figyelt kérdés

A betegségemre a TB alapú ellátás nem nagyon vált be. Most is februárra kaptam időpontot és a kezelések sem érnek sokat sajnos. Létezik egy injekciós kezelés amit nem támogat az állam, azzal kicsit jobban lehetnék, másoknak bevált.

Anyám rábeszélt, hogy menjek el, foglaltam is időpontot. Viszont otthon a feleségem összeveszett velem, hogy nincs erre pénzünk és azonnal mondjam le. Le is mondtam ma reggel az egészet, már amúgy is megszoktam hogy így vagyok. Eddig is elvoltam nagyjából, bár 2 hónapja nagyon rosszul vagyok, de át szokott menni előbb-utóbb.

Most Anyámnak mit mondjak? Elmondjam hogy nem megyek el, de akkor összeveszik majd a feleségemmel? Vagy hazudjam hogy kivizsgáltak és megkapom a kúrát inkább aztán majd februárban elmegyek TB alapon?

A dilemmám a Karácsonnyal van, mert Anyám biztosan kiszúrja ha rosszul vagyok. Többször is próbáltam magam megjátszani, azt hittem Oscar díjas alakítást nyújtottam (mások észre sem vették), aztán Anyám megölelt és mondta, hogy “nagyon rosszul vagy kisfiam?”

Sajnos pénzzel nem tud segíteni a családom, mindenképpen a saját családi kasszánkból tudnám kezeltetni magamat.

2019. dec. 16. 09:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
22%
Bár én nem vagyok az, Te csak ne szidjad a mamahoteleseket, hiszen magatok is egy örökölt lakásban hesszeltek, nem önerőből teremtettétek meg! Jelenleg ezt tudjátok felmutatni, illetve valóban többet is, te pasiként egy feleséget, aki még az egészségedre is sajnálja a pénzeteket, bármi is legyen az a kórság, mait már nem tárhatsz egy anonim fórumon a nagyérdemű elé. Némi frusztrációt érzek, de javaslom az asszonnyal emberkedj, ha annyira tele a tököd, ne ismeretleneket fikázz, amiért a büdzséből a nejed szerint nem telik a betegséged kezelésére.
2019. dec. 17. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!