Meddig hazudjak még apának? Miért nem képes elfogadni, hogy ez a szak, egyetem nem való nekem?
"Nem vagyok buta"
Mégis olyan szakra mentél, amit nem akartál, ez nem vall nagy észre. Helyette húzod a saját idődet, iskola mellett szülsz, gyakorisoktól kérsz tanácsot.
Hááát, apád is megszívta rendesen.
Engem rá erőltettek egy szakra, csúszok is, egy pokol volt.
Szakot váltani nem engednek.
Már félévkor otthagytam volna, de hallani sem akarnak róla.
A másidik csúszásomról nem tudnak. Nem is akarok visszamenni szeptembertől.
Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi lesz. Azt tudom, hogy nem fogom eljátszani, hogy bejárok, de azon kivül. Hazugság, csak hazugságot szül.
Már tavaly ptthagytam volna, nem való nekem a könyvelés.
5#
Nekem is ez jutott eszembe.
És ELTE, ugye?
Ha lepontoztok, ha nem én azt mondom, hogy ebben az esetben igenis tanulja ki azt a szakot. Most gondolom besikerült a baba? Majd mikor 3 éves lesz és majd Gyes se jár már ott fog pislogni érettségivel? Megerőlteted magad kedves kérdező, megcsinálod ezt, így hogy lesz segítséged a babával. Aztán mikor már tudod mit akarsz kitanulsz mást is. Örülj, hogy biztos munkád lesz, amit javarészt te irányítasz majd. Fogalmad nincs mekkora kincs egy rugalmas munkahely...
Passziváltass, aztán ha szülés után is úgy érzed nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor még mindig van más út.
Ha esetleg még meggondolod apukáddal is beszéld meg, hogy még nem biztos, hogy azt fogod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!