Meddig hazudjak még apának? Miért nem képes elfogadni, hogy ez a szak, egyetem nem való nekem?
Basszus, kb mintha magamat olvasnám. Csak én barom állat, nem három félévet, hanem három évet végeztem el (6ból). Az alatt a három év alatt teljesen depressziós lettem, tiszta idegbeteg voltam, fölváltva hánytam és sírtam, folyamatosan gyomorgörcsöm volt, beteg lettem.
Utána mondtam, hogy akkor elég, én nem csinálom tovább. Persze volt veszekedés, sírás, apám hónapokig nem szólt hozzám. De azóta, mintha minden bajomat elvágták volna. Most olyat tanulok, amit szeretek, amit én választottam és sokkal nyugodtam, kiegyensúlyozottabb vagyok.
Szóval szerintem a te apukád, se fogja ezt könnyen venni, de előbb utóbb megtudja. Kénytelen lesz elfogadni a döntésedet, és ha először nem is veszi majd könnyen, előbb-utóbb bele kell hogy törődjön. Legyél türelmes vele.
Nezd! Gyereked lesz! Anya leszel! Vallalj felelosseget es allj ki magadert! Ugy latom apuka a mumus. Ha vele szemben vegre kiallsz magadert akkor mar barkivel kifogsz. Itt az ideje! Noj fel!
Nem kell osszeveszni magyarazd el neki hogy ez nem a te vilagod. Remelhetoleg jobban szeret annal minthogy emiatt megoroljon. Es ha valoban intelligens (nem lexikalisan) akkor meg fogja erteni. Nem vagyunk egyformak!
15#
Azt mifelénk nem hívják könnyű életnek, ha olyat csinálsz, ami abszolút nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!