Mit hazudjak itthon, hogy elengedjenek?
Hiába 20 éves valaki, attól még foghatják a szülők...
Én azt mondom,vagy mond azt,hogy egy másik barátnődnél aludnál, esetleg kérd meg,hogy mondja ő is azt anyudéknak,hogy nála leszel,és menj el bulizni.
A jobb megoldás az lenne,ha szépen azt mondanád,hogy anya elmentem majd jövök.
De megértelek hidd el! Sok sikert! Valami van privátban írj!
Az a baj,hogy sajnos van olyan,hogy ez tényleg kérdés ennyi idősen.Ha én nem szökök el otthonról 19 évesen,20 évesen én is ilyen kérdéseket írogathattam volna ki,sutyiban netezve...
De amúgy,én egyszerűen csak elmennék ,nem mennék haza.Ha utána bántanának elmennék a rendőrségre feljelentést tenni.
Nem értem, mi ez a sok 18-23 éves "gyerek", akit nem engednek sehova, nem csinálhat semmit és " jajj, anyu meg apu mérges lesz"...
Az Isten áldjon meg! 20 éves vagy, nem 14, hogy kéretőzni kelljen... Fogod magad, aztán elmész bulizni. A szülő tudja, hogy a gyereke felnő, nem fogja azt elvárni, hogy felnőtten is a mellén csüngj, rácsos ágybam aludj és várd az esti meseolvasós altatást. Gondolom én.
18 évesen úgy elköltöztem otthonról (érettségi közben), mintha muszáj lenne. :D nem kell félni!
nagyon sajnálom, hogy 20 évesen ilyen helyzetben vagy.
menj el és kész, sajnos ezt a harcot meg kell vívni.
Nem fog könnyek nélkül menni, de később örülni fogsz.
Én egész életemben harcoltam, több is meg lett engedve, mint a húgomnak, aki már régesrég felnőtt de nem engedik sehová, én 20 évesen, de korábban is már hajnalban jártam haza.
" tudnak, hogy nem szimpla ott alvasrol lenne szó"
Tán leszbikus vagy? Vagy mi az Atyaúristent tud két lány egy lakásban szimpla ottalváson (beszélgetésen, filmnézésen, közös akármit evésen-iváson és csakugyan, alváson kívül csinálni)?
Bármi más (közös zuhanyzás is akár) nálam már erősen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!