Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit hazudjak itthon, hogy...

Mit hazudjak itthon, hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés
Először is nem szívesen hazudok, mert tényleg nem esik jól, de szeretném már egyszer jól érezni magam. A történet arról szól, hogy szeretnék elmenni bulizni a barátnőimmel egy másik várossal arrébb lévő szórakozó helyre, mert én sose voltam még, azért, mert a szüleim sosem engedtek el, pedig egy normális lány vagyok, aki ha kell tud vigyázni magára, meg amúgy se lenne semmi, hisz nem vagyok ri b@nc,inni se iszok, max annyi negatív szokásom van, hogy dohányzok(ezt se tudják, mert megtepnenek). A buli után az egyik barátnőmnél tudnék aludni, tehát ismerősöknél lennék, és nem az árokba aludnék. Ti milyen dolgokra hivatkoznátok, hogy hiteles legyen a távollétem otthonról? Az nem opció, hogy annál a barátnőmnél aludnék, mert ismerik, hogy milyen kicsapongo lány(ergo tudnak, hogy nem szimpla ott alvasrol lenne szó). Segítségeteket előre is köszönöm ❤️ 20/l
2018. júl. 1. 19:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szépen, lassan, fokozatosan kezdj el a sarkadra állni, mert ez így nem állapot 20 évesen! Hidd el, tudom, miről beszélek, gyerekkoromban olyan volt anyám, hogy még az udvarra se mehettem ki engedély nélkül és közölte, hogy majd 18 évesen festhetem a körmöm, addig nem.

Addig is: van bármi hobbid? Jársz egyetemre? Például:

- ha sportolsz: futóversenyre mész,

- ha egyetemista/fősulis vagy: konzultáció egy fontos vizsga előtt

- a legjobb barátnőd szakított és mész hozzá, hogy megnyugtasd

- meghívtak vendégségbe xy szülei (hátha partnerek benne valakinek a szülei, szerintem az ilyesmit már általában megértik)

2018. júl. 2. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!