Ki fognak tagadni?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Egyutt voltam a bararommal 3 evet de megcsalt es nem tudom lehet e szepen megcsalni vagy sem mindegy... anyuek utaljak ez miatt meg hat igen elegge durvan oldotta meg a sajat kis feszkunkben, de igazabol amiert vezetett ez az ut a megcsalashoz mind a kettonk hibaja volt, most kibekultunk es ugy nez ki jön a baba nalunk es anyuek latni sem akarjak a baratomat de mi megbeszéltünk mindent akkor amikor ez tortent, szóval szerintem ki fognak tagadni, igy sem hivnak fel hogy mizu vagy ha meglatjak a boltban paromat inkabb kimennek... anyuek gazdagok es sokan ismerik oket es szerintuk ez rossz fenyt vet rajuk es persze nem bocsajtanak meg neki mert engem atvert... szép kis karácsonynak nézünk elébe...

2019. dec. 10. 00:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szakítottatok, a ti dolgotok, kibékültetek, az is a ti dolgotok, egy párkapcsolat alakulásába a párnak van beleszólása, másnak nincs.

"anyuek gazdagok es sokan ismerik oket es szerintuk ez rossz fenyt vet rajuk" - nézd, az az ő döntésük, hogy mi fontosabb nekik, a gyerekük vagy a családi gőg... de azért valószínű, hogy az előbbi. (hogy nem szeretik a barátodat, nos ahhoz joguk van.

2019. dec. 10. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Én soha többé nem tudnék megbízni abban, aki megcsalt, és szerintem te se fogsz. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy igen, de mindíg ott lesz benned a gyanakvás és ez hosszú távon meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat.
2019. dec. 10. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Ez a "mindketten hibásak voltunk, azért csalt meg" annyira nonszensz duma. Ha másfelé kacsingat akkor szakítson előtte. Nem olyan nehéz.
2019. dec. 10. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Vigyázz, 13-as, ezért engem kimoderáltak teljesen érthetetlen okokból... Áldozathibáztatás lvl végtelen. A szerencsétlen kérdező meg el is hiszi.
2019. dec. 10. 17:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy meglesztek-e tartósan ketten egymás mellett plusz a baba - az tőletek függ. Idővel a szülők alighanem megbékélnek a helyzettel. A kérdésedben leírt ok nem lehet jogi alapja az örökségből való kitagadásnak. Ha írásba is fektetnél - jogilag semmissé nyilvánítaná az örökséget átadó közjegyző. Kitagadáshoz sokkal komolyabb okok kellenek (pl. több éves börtön, joggal elvárható segítség megtagadása vagy elmulasztása és hasonlók).
2019. dec. 10. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Javítok. Helyesen: "Ha írásba is fektetnék..."
2019. dec. 10. 22:21
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

#12-#13, csak egy kicsit vagytok elfogultak... de ezt ne vegyétek komolyan... már a kicsit...

Bármilyen hihetetlen is számotokra, de egy jó kapcsolathoz is, meg egy kapcsolat megromlásához is TÖBBNYIRE 2 ember kell. Sőt, a rendbehozásához is... ez már csak ilyen.

2019. dec. 10. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
Van itt 18 válasz, de a kedves kérdező a jelek szerint sz@rik a véleményekre.
2019. dec. 12. 08:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Bármilyen hihetetlen is számotokra, de egy jó kapcsolathoz is, meg egy kapcsolat megromlásához is TÖBBNYIRE 2 ember kell. Sőt, a rendbehozásához is... ez már csak ilyen."

Akkor szólok a másiknak, nem pedig a háta mögött hordom haza a szeretőt. Ha bajom van, kinyitom a szám vagy lépek tovább (én már többször megtettem), nem pedig átverek. A megcsalásra nincs mentség, és kár mosogatni meg a félrelépő felelősségét kisebbíteni, sőt a megcsalt félre kenni.

Egyébként a megcsalós ismerőseim többsége kb. unalomból meg ganajságból ment félre, van aki rendszeresen újra meg újra megteszi... Aztán a másik fél vagy szemet huny vagy tagadja.

2019. dec. 12. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!