Ki fognak tagadni?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Egyutt voltam a bararommal 3 evet de megcsalt es nem tudom lehet e szepen megcsalni vagy sem mindegy... anyuek utaljak ez miatt meg hat igen elegge durvan oldotta meg a sajat kis feszkunkben, de igazabol amiert vezetett ez az ut a megcsalashoz mind a kettonk hibaja volt, most kibekultunk es ugy nez ki jön a baba nalunk es anyuek latni sem akarjak a baratomat de mi megbeszéltünk mindent akkor amikor ez tortent, szóval szerintem ki fognak tagadni, igy sem hivnak fel hogy mizu vagy ha meglatjak a boltban paromat inkabb kimennek... anyuek gazdagok es sokan ismerik oket es szerintuk ez rossz fenyt vet rajuk es persze nem bocsajtanak meg neki mert engem atvert... szép kis karácsonynak nézünk elébe...

2019. dec. 10. 00:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

Egy ilyen féregnek szülni? Anyukám, te nem vagy normális! Ismered a mondást? Kutyából nem lesz szalonna!

Klassz lesz majd a gyerekkel a karodban rohanni anyuékhoz, h “az a szemétláda ismét megtette, egy filléres kis hotelszobában, de nekem ebből elegem van, tudom-tudom ti megmondtátok! Bárcsak hallgattam volna akkor rátok!”

Amúgy, ha te megbocsájtottál neki, akkor a szüleidnek sem lenne szabad neheztelniük erre a gyökérre, de csak a lányuk vagy és csak szeretnek és féltenek téged, úgyhogy én sajna megértem őket. Aggódnak érted, hisz’ nekik már van annyi gógyijuk, h a fent leírt mondást ismerik! Tudják, h előbb-utóbb a padlóra kerülsz lelkileg, mert ha ez az egy(?) megcsalás nem is viselt még meg, a tizedik már lehet megfog!

Ui.: Annyi pasi van a Földön, könyörgöm!!! Miért, miért, de miért pont egy ilyennel vállalsz gyereket?

Elmebeteg világ....

33/N

2019. dec. 10. 01:28
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

1 év múlva pedig az ilyen szülő fog mártírkodni, hogy egyedüli anya, akit a pasi elhagyott, minden férfi ugyanolyan szemét, és a segélyen kívül semmit nem ad, egyedül neveli a szegény gyereket aki nem tehet semmiről és apa nélkül nő fel jaj isteneeeem.

Szánalmas hogy ilyen embernek szűlsz. Remélem kitagadnak ha egy megcsalós farok jobban tetszik neked, mint egy leendő normális férfi.

2019. dec. 10. 02:08
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

A szüleidnek nagy fájdalmat okoz,amikor neked okoznak fájdalmat.

Át kéne gondolnod,valóban szeretnél gyereket egy olyan embertől aki megcsalt!

Három év nem ok a hűtlenségre,ott más ok is lehetséges!

Nem hiszem,hogy a szüleid kitagadnak,de le kell mondanod a segítségükről,nem fogadják el unokaként a gyermekedet a jelenlegi barátodtól.Nem kellemes feszült családi közegben éveket eltölteni!

Ahol megroggyant a bizalom,azt véglegesen le kéne zárni!

2019. dec. 10. 03:39
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát neked sincsenek túl nagy elvárásaid ilyen téren... Nem csoda, hogy a szüleid így reagálnak. Gondolj bele, hogy ha majd a te gyerekedet megcsalja valaki, akkor te mennyire fogsz rajongani azért az illetőért, főleg ha utána még vissza is megy hozzá? Én igazán nem azért mondom, hogy rosszindulatú legyek, de ahol egyszer már volt megcsalás, ott a következő alkalom is mindig borítékolható, már csak a statisztikák alapján is... azon kívül, hogy sose értettem, hogyan lehetne ilyen emberben bízni és hogy nem jut az emberek eszébe egy-egy szerelmes pillanatban, hogy vajon mennyire szerethet valójában ez az ember, ha képes volt megtenni velem ilyet? Gyereket vállalni pedig olyan emberrel, akin látod, hogy már 3 év után ennyire bizonytalan abban, hogy kitartson melletted... no comment, de persze mindenkinek a magánügye.
2019. dec. 10. 03:51
 5/19 A PÁSZTOR ***** válasza:
94%

Valahonnan megtudták hogy megcsalt. Onnan meg kellene tudniuk a békülés tényét is. A szüleid bölcsek és gazdagok ,ha pénz szerzés területén a párod nagy eredményeket ér el (segítség nélkül) akkor elismerik a képességeit. Amúgy egyet értek az előttem szolokkal ha egyszer megcsalt megteszi máskor is, ahhoz hogy ne tegye jelentős szemlélet váltás kell az életében olyan ami belülről fakad, nem lehetetlen ez ,de nagyon nehéz.

A szüleid tudják amit te még nem hogy a gazdagságot nem pénzben mérik, hanem szeretetben bizalomnak hidegben josagban...

2019. dec. 10. 05:59
 6/19 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem, miért támadjátok le ennyire a kérdezőt, hisz leírta, hogy ő is hibás volt és megbeszélték.

A kérdésre a válaszom: szerintem nem fognak kitagadni. Ha azt akarnák, akkor már megtehették volna, mikor látták, hogy kibékültetek pároddal. Neheztelnek rád ezért, így megvonják a támogatásukat. Azért abban remélem biztos vagy, hogy a párod most már ki fog tartani melletted, mert a szüleidtől sokra nem számíthatsz, legalábbis jó darabig. Talán később megenyhülnek. Az unoka is sokszor megváltoztatja a hozzáállást.

2019. dec. 10. 06:05
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

A mondattagolás, írásjelek és nagybetűk használata sokat segítene a katyvasz irományod értelmezésében...

Sok eszed nincs, ilyen embernek szülni. Készülhetsz az egyedülálló anyaságra. A szüleidnek igaza van.

2019. dec. 10. 06:16
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

“ de igazabol amiert vezetett ez az ut a megcsalashoz mind a kettonk hibaja volt, ”

Szerintem manipulált.

2019. dec. 10. 06:41
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem valószínű, hogy jogilag kitagadnak.

Az, hogy nem állnak szóba a pároddal, szerintem egészen természetes, neked sem kellett volna. Ne erőltesd!

2019. dec. 10. 07:25
 10/19 anonim ***** válasza:
66%
Remélrm tényleg csak "úgy néz ki", hogy jön a baba és nem leszel terhes. Nagyon bagy butaság lenne ez a részedről. Neked is inkább a jövődet kellett volna alapozni, nem arra építeni, hogy "anyuék gazdagok", mert az egyedülálló anyaságod borítékolható és nyakam a tőkére, hogy neked nincs saját házad, egszisztenciád.
2019. dec. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!