Mit tegyek hogyha a szüleim válni fognak, de kivel maradjak? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyával próbáltam sokszor megbeszélni mi a bajom de nem működött leszarta és cserében csak a hibáimat hozta fel kifogásként, és állandóan kiabál velem apró dolgok miatt, úgy bánik velem mintha nem is a gyereke lennék.. apa foglalkozik velem de attól még félek hogyha a válás után ideges lesz néha akkor engem fog bántani.. másrészt apa keresete mellett nagyobb eséllyel tudnék egyetemre menni, de lehet hogy mind a ketten elhanyagolnának.. apával most jó a kapcsolatom mint ahogy említettem,és mostanában emiatt jobb kedve szokott lenni mégse tudok benne megbízni..2018. aug. 17. 15:30
1/16 anonim válasza:
Már eldöntötted: a pénzesebb szülőhöz húzol, akiből több hasznod lehet. Mi a kérdés?
2/16 anonim válasza:
Azzal is számolj majd, hogy ha apádnak új nője lesz, hogy lesztek meg együtt.
3/16 anonim válasza:
Szerintem válaszd azt, akivel jobban kijössz, akinél úgy érzed, jobban éreznéd magad. Nem kell előre feltételezésekbe bocsátkozni, hogy "de mi van, ha ő is ideges lesz majd és bántani fog", amikor ez egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik, viszont akivel már most sem érzed jól magad, az nem valószínű, hogy a válás után hirtelen megjavul és mintaszülő lesz.
4/16 anonim válasza:
Szerintem az apád lenne a jobb választás, nem csak anyagi szempontból.
Mégis ki szeretne egy olyan anyával élni, aki folyton verbálisan bántalmaz?
Mellesleg a 2. válaszra kitérve azzal is számolhatsz, ha az anyádnak lesz új palija.
5/16 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy apukád szeretné, hogy vele maradj.
Először tudd meg, melyik szülőd vállal!
6/16 anonim válasza:
"Mellesleg a 2. válaszra kitérve azzal is számolhatsz, ha az anyádnak lesz új palija."
Igen, csak nagy igazság, hogy az anyja új palija jobban megtűri, mint az apja új nője.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon elgondolkodtatóak, és így egyszerűbb lesz döntenem, és válaszolvan, mind a két oldalt tudom, úgy értve hogy veszekdni szoktak és mind a ketten kibeszélik a bajaikat egymással és elvileg egyik se akar mást, viszont apa azt mondta hogy ő nem bánná ha vele maradnék, azt mondta ez az én döntésem, főleg azért is mert én meghallgatom és nem csak bólintok hanem ha tudok tanácsot is adok, és tőlem a támogatást is megkapja de azt is meg szoktam mondani ha valamivel nem értek egyet..
2018. aug. 17. 16:12
8/16 A kérdező kommentje:
És anya viszont nem biztos hogy vállalna mert nagyon sokszor beküldött a szobámba ok nélkül, mások előtt meg teszi hogy mennyire szeret de mihelyt elmegy az a valaki utána már a kedvességének nyoma sincs, és állandóan azt mondja mennyire szeret amikor tudom hogy nem igaz mert érezteti, apa viszont sokszor kiállt és megtetett mindent amit tudott..
2018. aug. 17. 16:16
9/16 anonim válasza:
Kollegium onnalo elet
Ugy beszelsz munt egy ovodas
10/16 anonim válasza:
2#, #6
Sajna manapság már nem lehet megmondani, hogy az új nő vagy az új pasi nem bírná őt.
Lehet, hogy mindketten nagyon szeretnék. Nem a nemtől függ, hogy ki hogyan fogadja.
A 4. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!