Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyámmal,...

Hogy értessem meg anyámmal, hogy némi magánéletre van szükségem?

Figyelt kérdés
Folyton belép a Facebookomba, ha valakit nem ismer, kérdezgeti ki az, miért állok szóba “idegenekkel”. Próbáltam Vele normál hangnemben elmagyarázni, hogy 2020 lesz lassan, és akik olyanok mint én, (kissé zárkózottak) azoknak könnyebb így barátkozni. Ekkor ordibálni kezdett velem, de én higgadtan nyugtatgattam, hogy csak beszélgetni szeretnék másokkal. (Mivel nincs kivel társalogjak). Folyton megmondja hova mehetek, hova nem, múltkor pl a tesómhoz nem engedett, aztán meg eltiltott a telefontól, internettől. Volt már pár párkapcsolatom, azokból 3-nak azért lett vége olyan nagyon hamar, mert eltiltott a pasiktól. Az egyikkel az volt a baja, hogy megittam vele pár dl bort. Ordibál, ha nem tetszik Neki valami, b +ozik, és provokál. Volt olyan eset, amikor meg akart ütni, én meg megvédtem magam és lefogtam a kezeit, (bármire megesküszöm, hogy nem ütöttem meg soha, és nem is akarom) akkor az történt, hogy hallom vissza a többi családtagomtól, hogy kezet emeltem a saját anyámra, és hogy mekkora szégyen vagyok. 18 éves vagyok, de semmi pénzem nincs, (van egy kevés, de nem engedik, hogy nálam legyen) szóval elmenni nem tudok itthonról, és egy barátom sincs. A családból lassan mindenkit ellenem fordít, apám már szóba sem áll velem, vagy ha mégis, leráz egyszavas válaszokkal. Mondhatni senkit nem érdeklek, de a legnagyobb baj az, hogy ez így is fog maradni, mert így sosem lesz barátom, sem normális ismerősöm. Mit tennétek a helyemben?
2019. dec. 1. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
A bankszámla nyitásról nem értesülne, ha kikötöd, hogy nem küldhetnek semmit számodra papír alapon.
2019. dec. 2. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Könnyű mondani az összes 18 évesnek hogy költözzön el. 18 évesen a legtöbb ember még középiskolába jár, még ha dolgozik is mellette (ami eléggé nehéz) heti 20-25 órás diákmunkával, 18 évesen, egyedül, végzettség nélkül hova költözzön? Koliba nem mindenkit vesznek fel.

Kérdező, neked mi a terved a következő 1-3 évre? Mikor végzed el a középiskolát, és utána mi a terv? Egyetem, valami betanított munka, vagy van/lesz valami szakmád addigra?

Én azt javaslom bírd ki addig, az már nem lehet olyan sok. Utána ha továbbtanulni mész, menj másik városba, akkor mehetsz kollégiumba, úgy már meglehet élni diákmunkából.

Ha dolgozni tervezel, mindenképp nyiss egy saját bankszámlát ahogy előttem is írták, és vagy keress olyan helyet ahol biztosítanak munkásszállót ha van ilyen a területen ahol el akarsz helyezkedni, vagy maradj otthon még pár hónapot, gyűjtögess ezerrel és amint lesz elég pénzed kaucióra, költözz albérletbe, lehetőleg lakótársakkal, minél olcsóbban és minél gyorsabban.

2019. dec. 2. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Vannak szórakozóhelyek ahová külföldiek jérnak és szeretik a fiatal lányokat, szóval keress egyet, és kéresd magad, mondd el a helyzeted, segítenek megszökni. Ismerősömnek egy ghánai srác segített és lett is a párja.
2019. dec. 2. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Készíts egy másik Facebookot álnéven amin a szűk baráti körrel nyugodtan tudsz beszélgetni. Jelentkezz koliba, vállalj diákmelót. Úgy könnyebb kitörni. Anyud sajnos mérgező szülő. Nem fog leállni magától
2019. dec. 3. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Anyukád tényleg egy elmebeteg idióta...
2019. dec. 10. 13:20
 16/16 0Üres0 válasza:
100%
Oda megyek kocsival, oszt elviszlek a világ végére. Majd én megszöktetlek!
2019. dec. 18. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!