Hogy értessem meg anyámmal, hogy némi magánéletre van szükségem?
Könnyű mondani az összes 18 évesnek hogy költözzön el. 18 évesen a legtöbb ember még középiskolába jár, még ha dolgozik is mellette (ami eléggé nehéz) heti 20-25 órás diákmunkával, 18 évesen, egyedül, végzettség nélkül hova költözzön? Koliba nem mindenkit vesznek fel.
Kérdező, neked mi a terved a következő 1-3 évre? Mikor végzed el a középiskolát, és utána mi a terv? Egyetem, valami betanított munka, vagy van/lesz valami szakmád addigra?
Én azt javaslom bírd ki addig, az már nem lehet olyan sok. Utána ha továbbtanulni mész, menj másik városba, akkor mehetsz kollégiumba, úgy már meglehet élni diákmunkából.
Ha dolgozni tervezel, mindenképp nyiss egy saját bankszámlát ahogy előttem is írták, és vagy keress olyan helyet ahol biztosítanak munkásszállót ha van ilyen a területen ahol el akarsz helyezkedni, vagy maradj otthon még pár hónapot, gyűjtögess ezerrel és amint lesz elég pénzed kaucióra, költözz albérletbe, lehetőleg lakótársakkal, minél olcsóbban és minél gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!