Hogy értessem meg anyámmal, hogy némi magánéletre van szükségem?
Könnyebb teli szájjal anyádat szidni mint a sarkadra állni ugye? Minek adtad meg neki a jelszódat? Vagy ha ő derítette ki miért nem cseréled le egy erősebbre?
Összeszedném a helyedbe magam és elköltöznék. Dehogynem tudsz elmenni, csak könnyebb sajnáltatni magad.
Új jelszó mindenhova. Jelentkezel kollégiumba és kész. Ha 18 elmúltál, nem rángathat haza.
Jobb ezeken most túlesni, mert 30 évesen már nem kezdesz vele semmit. Sajnos vannak ilyen túlragaszkodó szülők, őket egyedül leépíteni lehet, mert sosem lesznek jobbak.
Ha ennyire nem működik a család akkor egyszerűen le kell lépni és kész, 18 éves vagy lassan amúgy is itt az ideje.
Egyetem ( valami értelmes szak ) + Koli + Diákmunka/Diákhitel, és csak látogatóba mész haza.
Egy-egy pofon az nem a világvége, de ha úgy érzed hogy veszélyben vagy akkor gyámhatósághoz tudsz fordulni.
Esetleg létrehozol egy kamuprofilt és veszel valami olcsó még működő telefont és azon tartod a kapcsolatot másokkal? Ez az ötletem rövidtávon.
Hosszútávon meg... dolgozz azon, hogy ki tudj törni onnan.
Egyébként nekem is volt egy (nagyon rövid) időszak, amikor édesanyám rendszeresen az én laptopomat használta (mert nem volt másik) és észrevettem, hogy belenézett pár mappámba. Úgyhogy troll voltam, egy-két mappámba eldugtam egy .exe fájlt, ami elindította a parancssort és kiírt mindenféle baromságot! XD Error, vírus ilyenek XD
Ezt még számon is kérte rajtam, na akkor sírva röhögtem rajta xDD Azóta sohasem turkált a cuccaimban.
F
Új jelszó mindenhova, ujjlenyomatos telefonazonosítás. SIM kártya pin kódját jó helyen tárolni.
Kétlépcsős azonosítást kapcsold be.
Bankszámlát nyiss, de levélben tájékoztatást semmiről se küldjenek, ezt intézd el.
1. A jelszókat megváltoztatod és nem adod meg senkinek.
2. Nyitsz egy számlát a bankban, minden pénzedet oda teszed és a kártya pin-jét nem adod meg senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!