Miért nem érti meg, hogy szükségem van egy kis magánéletre is?
Hát ha nekem ilyen családom lenne akkor beszereznék egy zárható dobozkát és a kulcsot magamnál tartanám.
tényleg kellemetlen lehet, de egy kis magánéletet mindenki megérdemel.
Írd is rá ezt a dobozra.
Az ágyneműtartód használható erre a célra, és kell egy doboz, amire veszel lakatot...
Te is menj be a szobájába túrj össze ezt-azt, máskor meg mást, és ártatlan arcal mond hogy az "akármit" kerested. És ha bosszankodik, mond hogy tőled tanultam, te is ezt csinálod.
utolsó, ez csak azért nem megoldás, mert én nem védekezhetek azzal hogy ez az én lakásom...
szerintetek megoldás lenne ha fizetnék neki havonta , hogy 'Kibéreljem' a szobát? van egy kis megtakarított pénzem. szerintetek mennyit kéne? mert akkor mondhatnám, hogy ez a te lakásod, igen, de én bérlem tőled tehát ez a szoba az enyém.
Az én anyám ugyanezt csinálja, mikor otthon vagyok, pedig elmúltam 26 éves. Nem akarlak lelombozni, de az ilyen embernek hiába mondasz akármit, nem fog változni. (Nálunk legutóbb az történt, hogy szó nélkül kidobta két blúzomat, mert szerinte nem jók. Nem is szólt róla, csak utólag vettem észre. Egy bocsánatot sem volt képes kinyögni, és természetesen én voltam a rossz, hogy felháborodtam a történteken).
A megoldás az lesz, ha majd egyszer el tudsz költözni (én meg sem állok Németországig). Tudom, hogy idegtépő, próbáld magad olyan dolgokkal lefoglalni, amik segítik a saját lábra állást (pl. tanulás). Kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!