Miért nem érti meg, hogy szükségem van egy kis magánéletre is?
Az ajtót nem lehetne bezárni?
Hugod cuccait is feldúrja?
Nekem is az volt az első ötletem,hogy neked is lazán be kéne járni az ő szobájába,ha már ő megteheti.
koli sem megoldás... Ott is össze vagy zárva valakivel.
Én is kolis vagy, volt h hazamentem, és tele volt pakolva a szobám minden szarral. Meg h kerestem cuccaimat, és azt anyukám kidobta, elajándékozta vagy bármi...
Ha húgoméknak kell valami, azt egy szó nélkül elviszik. Ha meg éppen valami útban van az ő szobájukban, akkor azt bedobják.
A hugaim idióta barátnői alszanak az ágyamban, ágyneműmben, és ez a családomnak természetes.
Amikor megyek haza, kb fél napot töltök azzal, h lakható állapotúvá teszem a szobámat...És max két napot vagyok otthon.
Erre sajnos még én sem találtam megoldást. Írjál esetleg naplót gépen, és titkosítsd, védd jelszóval. vagy ha ti takarítjátok a szobát, akkor az ágy és a fal közé is el tudod rejteni.
Nálunk hasonló az eset, bár anya nem turkál, de ha meglát valamit akkor elkezdni meg nézni, elolvasni, kipróbálni.
Ami engem nagyon idegesít az az hogy felébreszt minden szarságért-túl vagyok az írásbeli érettségin végre aludhatok-eddig nem sokat tudtam mert bejárós voltam és mindennap 4kor keltem hogy beérjek a suliba:/.Erre képes reggel 7kor bejönni felkapcsolni a villanyt-ami természetesen ki süti a retinám.Végig nézi a dolgaim, hátha talál kedvére valót.(Például az epres testpermetem-akárhányszor bejön annyiszor fúja be magát-2 hete vettem már csak félig van...).Majd ha jól érezte magát leül mellém az ágyra és szugerál-.-" Hát a világból kitudnék futni ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!