Tanácsra lenne szükségem, mi tévő legyek?
Sziasztok! Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogyan vethetnék véget ennek a szituációnak. 22 éves lány vagyok, május végén jöttem haza külföldről, ahol egy évet dolgoztam, mert családi problémák merültek fel és tudtam, hogy otthon szükség van rám. Viszont alighogy megérkezdtem a szüleim elkezdték megtervezni a napjaimat, rögtön az érkezésem másnapján már ráncigáltak, mert menni kell és kész. Pár nap után ez abbamaradt, de alig két hét és újrakezdték. Tisztában vagyok azzal is, hogy pénzből élünk, ezért kell a munka és keresem is (már megpróbáltam egy helyet, de sajnos nem vált be), de már a munkahelyet is keresni kezdték nekem. Mármint kerek-perec elém állt édesanyám, hogy van ilyen és ilyen munka, be kell vinni életrajzot, mert ő lebeszélte fogalmam sincs kivel. Ezt még úgy át is lélegeztem, de mikor kérdeztem, hogy pontosan milyen munkáról lenne szó kiderült, hogy nem tudja.
Szeretem a szüleimet, haza jöttem és bármiben segítek nekik, ha kell, de az után, hogy egy évig csak magamra számíthattam és önállósultam ez a tervezgetés helyettem megőrít. Valaki volt hasonló szituációban? Tudna valaki tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!