Anyám hozzám költözött, és hobbit űz a piszkálásomból? Tanácsra lenne szükségem?
Le leszek szavazva, szóval már most nyomhatjátok a lefelé százalékozót, kedves manók!
Én kerek-perec megmondanám az anyámnak, hogyha nagyon gyorsan nem változtat a viselkedésén, akkor mehet az albérletébe a húgoddal együtt.
Megértem, az anyát, megértem, szereted, felnevelt, stb.
DE a te lakásodban ne hozzájuk kelljen már alkalmazkodnod! Nem mondom azt, hogy ne alkalmazkodj semennyire, de ha már ők költöznek hozzád, akkor az lenne a minimum, hogy ők jobban próbálkoznak.
Anyádnak semmi köze a fizetésedhez. Ha bevásárol, azt vigye haza ő vagy a húgod. Ráadásul gondolom ő többet van otthon, takarítani is lenne ideje.
Szóval röviden: Ha nem változtat, akkor menjen inkább az albérletbe, ahogy akart.
Olyan mintha elfogadnád a beleszólási jogát a dolgaidba. Ha alapvetően úgy kezeled a helyzetet hogy te voltál rendes velük, és nincs joga beleszólni akkor le fog esni neki is. Ha kötözködik ne jöjj ki a sodrodból, hanem mondd el észérvekkel a véleményed.
Lakást keresni nem segítesz neki? Lehet hogy gyorsabban találnának lakást ha segítenél, és éreznék hogy ez csak átmeneti lehetőség számukra.
"hogy én képtelen vagyok alkalmazkodni"
na allj, szerintem allj a sarkadra es tisztazd hogy ez a te lakasod, itt neked nem kell senkihez "alkalmazkodni".
Azonkivul elcseszted ott, hogy az "ideiglenest" nem pontositottatok hogy mennyi is (mert mint tudjuk volt az mar negyven ev is egyszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!