Anyám hozzám költözött, és hobbit űz a piszkálásomból? Tanácsra lenne szükségem?
"nincs olyan ember az életében aki nemet mondana neki"
Itt az ideje, hogy te ezt elkezd, 23éves vagy. Ha nem beszélsz vele, akkor ott marad a nyakadon. Ötven négyzetméteren én még CSAK az anyámmal sem tudnék együttlakni, nemhogy még a tesómmal is, nem csoda, hogy ennyi a konfliktus. Pedig ők nem összeférhetetlenek. Egyszer éltem a párommal egy másik párral, tehát összesen 4-en egy kb. 70 nm-es lakásban és poklok poklán mentünk át az alatt a 3 hónap átmeneti idő alatt. Ha vmi tönkre ment a mi hibánk volt, vagy ha vki kicsit tovább fürdött vagy csak feljebb tekerte a termosztátot a 17fokos lakásban, már balhé volt. Azonnal elköltöztünk, ahogy találtunk lakást. Sajnos eléggé sokáig tartott, és tartósan megromlott egy baráti viszonyunk. Történt mindez úgy, hogy a felét mindennek fizettük, tőlünk ezen felül még kölcsönkértek, mert a férjt pont akkor kirúgták és nem volt pénzük (emiatt voltunk egymásra utalva, nekünk nem volt hol lakni, nekik nem vol elég pénzük a nagy lakásra) és miután kiköltöztünk az éves elszámolás után a többletfizetés felét akarta tőlünk elkérni, mikor mi csak 3 hónapot laktunk ott.
Szóval rendezd ezt minél előbb, mert ez csak egyre rosszabb lesz! És legrosszabb esetben szabsz nekik egy határidőt, ha nem akarnak kiköltözni, legalábbis ha nem akarsz idegösszeroppanást kapni.
Utolsó!
Nekem több év után valahogy hirtelen elromlott a mosógépem... Anyám szólt, de dolgoztam, nem tudtam ezzel foglalkozni. Mire hazaértem vett egy másikat o.O Mondta, hogy itt hagyja azt majd nekem, tehát ilyen probléma nincs, sőt meglepően nagylelkű néha. Ezért sem tudok kiigazodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!