Tényleg most kell új hobbit kitalálnia?
vagy együtt modellezhetne a gyerekekkel,
egyébként ha nincs ideje, ahogy te mondod, hogy akar hobbijának élni?
De ahogy neked a gyereknevelés néha sok, neki is a munka néha sok, ilyenkor jó ha az ember elmegy valahová egyedül és ott átgondolja az élet nagy kérdéseit
Az en parom is szeretett modellezni anno, de a gyerek miatt abbahagyta. Szerintem hagyd, hagy csinalja. Mindenkinek meg vannak a magy hülyesegei.
Ugy is ra fog jönni magatol, hogy nem megoldhato a kettö együtt. Es akkor az mar nem miattad lesz.
Sozd ra a gyereket neha, mert nem ersz ra. Akkor automatikusan megfeletkezik rola. De ne mond neki hogy ne modellezzen. (Inkabb az mint esetleg a kocsma.)
Miért, később lesz majd alkalmas időpont? Majd az egyik óvodába megy, aztán iskolába, aztán logopédushoz kell hordani az egyiket, különórákra stb.
Te is keress magadnak új hobbit, amíg te azzal töltöd az idődet addig ő foglalkozzon a gyerekekkel.
keres ste is hobbit. tök igaza van bár kicsit nyers volt. te neked elég h anya vagy és feleség ő mást is akar csinálni,miért baj ez? nálunk most jön a 3.,bárcsak lenne kamránk terepasztalnak! férjem kung-fu-zik, gitározik,jógázik. e mellett dolgozik, és gyerkezik is. miért várod el h olyan legyen mint te? persze segíthetne,de látja h te mindent megcsinálsz.
én spec a kis zsabadiodőmben néha kézműveskedem,vayg tanulok. miondenki más neki erre is van igénye neked nem.
sztem ne fosszad meg ettől ha szereted,csak mert neked nincs igényed. amúgy ez pont ideális idő lenne neked is,hisz a nagy nemsokára megy oviba,te vígan ellehetsz otthon millió időd lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!