Tényleg most kell új hobbit kitalálnia?
Szerintem nem vagyok érthető. Nem a hobbijával van a bajom,hanem hogy PONT MOST!
Azt már benyeltem,h előbb veszünk forrasztót,mint kiságyat.
Azt is,hogy tervrajzokat nézeget,amikor a lánya a karját rángatja,h kicsikarjon vmi figyelmet.
Azt is,h hegeszteni majd átjár anyósékhoz.
De hogy mindezt pont MOST?
És amikor hobbiból áttoltam a szekrényt,amig ő épp áramkörökkel szöszörészett,hogy a gyerekszoba vhogy kinézzen már,az én fejem lett leordítva,h mi van,el akarok direkt vetélni?
Nem ,csak 3 napja mondom,h csinálja meg,mert kell a hely,mert ketté kell szedni a gyerekruhákat,a kicsinek és a picinek...
Kérdező! Élni és élni hagyni.
Te láttad, h már az elsővel sem törődik annyit, amennyit szeretnél, akkor miért jön a második? Hülyeséget csináltál, mert nem akartad ezt észrevenni, hát most iszod a levét. A férjed nem fog megváltozni, ne is akard megváltoztatni, mert besokall, és otthagy benneteket gyerekestül, babaszobástul, oszt' nézhetsz.
igen,sajna ez így van: nem szabad olyan kapcsolatba belemenni ahol változásokra kell várnod,mert kevés az esély rá. nálatok ez már veszett fejsze nyele,nem tehetsz sokat,gondolom nem akarsz lelépni terhesen kicsi gyerekkel.
amit én tennék:nem szólnék többt h foglalkozzon a gyerekkel. semmiért sem szólnék-0 érdeklődést tanusítanék iránta,levegőnek nézném konkrétan,élném a saját életem mellette amennyire persze ezt lehet. ha szexet akar szépen kikülkdeném a kamrába. ha a gyerek apázni akar,jó hangosan megmondanám a picinek,h hagyd apádat más dolga van.
ebből 2 dolog sülhet ki: 1: férjed észbe kap h voltaképpen egyedül él,és ettől esetleg változtat
2: nem változik,te viszont kialakítasz egy olyan életet,amivel könnyen kiléphetsz a házasságodból később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!