Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg most kell új hobbit...

Tényleg most kell új hobbit kitalálnia?

Figyelt kérdés
Köszönöm,ha végigolvastok és segítetek lenyugodni. Van egy 3 éves kislányunk,most vagyok 5 hónapos terhes az öccsével. Férjem napi 10-12 órát dolgozik,ha úgy adja a helyzet,hétvégén is megcsinálja,amit kell. Ebből adódóan a kicsivel való foglalkozás a 0-hoz közelít részéről,a nekem való esetleges besegítést ne is említsük. Mikor kiderült,h terhes vagyok,fűt-fát megígért,h majd ha megszületik,másképp lesz. A napokban elkezdte mondogatni,h ilyen szerszámot,olyan szerszámot fog venni,és hogy a kiskamrát ürítsük ki,mert neki kell egy műhely. Mikor megkérdeztem,h ugyan,Drágám,miért is,közölte,h mindig is akart és próbált is modellezni,és akkor ő most belevág. Szégyen,nem szégyen,felfújtam magam és a képébe hisztiztem,h tényleg most kell,a második gyerek születése előtt 4 hónappal új hobbiba kezdeni? Mire ő is felfújta magát,h jó ,akkor hagyjuk a pics*ba,de jobb ha tudom,h azért,mert én elvagyok azzal,h semmit nem csinálok,neki igenis kell egy hobbi. Megmondom őszintén,inkább visszanyeltem a mondandómat,de azóta ezen rágódom. Legyetek olyan kedvesek,és nyilvánítsatok nekem véleményt. Jöhet a hideg is,legalább megnyugszom,tényleg nem akarok én lenni a banya...
2012. aug. 21. 16:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
szted az idejét mindenképp csak a gyerekeire kellene fordítania,ő nem így látja. kössetek kompromisszumot.mintha pl edzeni járna: heti 2 nap csinálja,a többiben legyen a gyerekekkel mert igénylik.
2012. aug. 21. 17:10
 22/25 A kérdező kommentje:

Szerintem nem vagyok érthető. Nem a hobbijával van a bajom,hanem hogy PONT MOST!

Azt már benyeltem,h előbb veszünk forrasztót,mint kiságyat.

Azt is,hogy tervrajzokat nézeget,amikor a lánya a karját rángatja,h kicsikarjon vmi figyelmet.

Azt is,h hegeszteni majd átjár anyósékhoz.

De hogy mindezt pont MOST?

És amikor hobbiból áttoltam a szekrényt,amig ő épp áramkörökkel szöszörészett,hogy a gyerekszoba vhogy kinézzen már,az én fejem lett leordítva,h mi van,el akarok direkt vetélni?

Nem ,csak 3 napja mondom,h csinálja meg,mert kell a hely,mert ketté kell szedni a gyerekruhákat,a kicsinek és a picinek...

2012. aug. 21. 17:14
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező! Élni és élni hagyni.

Te láttad, h már az elsővel sem törődik annyit, amennyit szeretnél, akkor miért jön a második? Hülyeséget csináltál, mert nem akartad ezt észrevenni, hát most iszod a levét. A férjed nem fog megváltozni, ne is akard megváltoztatni, mert besokall, és otthagy benneteket gyerekestül, babaszobástul, oszt' nézhetsz.

2012. aug. 21. 21:55
 24/25 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 22. 09:12
 25/25 anonim ***** válasza:

igen,sajna ez így van: nem szabad olyan kapcsolatba belemenni ahol változásokra kell várnod,mert kevés az esély rá. nálatok ez már veszett fejsze nyele,nem tehetsz sokat,gondolom nem akarsz lelépni terhesen kicsi gyerekkel.

amit én tennék:nem szólnék többt h foglalkozzon a gyerekkel. semmiért sem szólnék-0 érdeklődést tanusítanék iránta,levegőnek nézném konkrétan,élném a saját életem mellette amennyire persze ezt lehet. ha szexet akar szépen kikülkdeném a kamrába. ha a gyerek apázni akar,jó hangosan megmondanám a picinek,h hagyd apádat más dolga van.

ebből 2 dolog sülhet ki: 1: férjed észbe kap h voltaképpen egyedül él,és ettől esetleg változtat

2: nem változik,te viszont kialakítasz egy olyan életet,amivel könnyen kiléphetsz a házasságodból később

2012. aug. 22. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!