Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg most kell új hobbit...

Tényleg most kell új hobbit kitalálnia?

Figyelt kérdés
Köszönöm,ha végigolvastok és segítetek lenyugodni. Van egy 3 éves kislányunk,most vagyok 5 hónapos terhes az öccsével. Férjem napi 10-12 órát dolgozik,ha úgy adja a helyzet,hétvégén is megcsinálja,amit kell. Ebből adódóan a kicsivel való foglalkozás a 0-hoz közelít részéről,a nekem való esetleges besegítést ne is említsük. Mikor kiderült,h terhes vagyok,fűt-fát megígért,h majd ha megszületik,másképp lesz. A napokban elkezdte mondogatni,h ilyen szerszámot,olyan szerszámot fog venni,és hogy a kiskamrát ürítsük ki,mert neki kell egy műhely. Mikor megkérdeztem,h ugyan,Drágám,miért is,közölte,h mindig is akart és próbált is modellezni,és akkor ő most belevág. Szégyen,nem szégyen,felfújtam magam és a képébe hisztiztem,h tényleg most kell,a második gyerek születése előtt 4 hónappal új hobbiba kezdeni? Mire ő is felfújta magát,h jó ,akkor hagyjuk a pics*ba,de jobb ha tudom,h azért,mert én elvagyok azzal,h semmit nem csinálok,neki igenis kell egy hobbi. Megmondom őszintén,inkább visszanyeltem a mondandómat,de azóta ezen rágódom. Legyetek olyan kedvesek,és nyilvánítsatok nekem véleményt. Jöhet a hideg is,legalább megnyugszom,tényleg nem akarok én lenni a banya...
2012. aug. 21. 16:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Na igen, így nehéz összekötni ezt a hobbit a gyerekneveléssel. Én korábban imádtam kirakózni, most ezt egy 10 hónapos mászó, mindent a szájába vevő gyerekkel nem lehet :-)

Továbbra is azt tudom javasolni, amit írtam már: legyen neked is hobbid, ez hosszú távon mindenkinek jót fog tenni :-)

2012. aug. 21. 16:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom,h igenis,később ezeregy alkalma lenne erre,nem pedig akkor ,amikor épp születik a gyerek,és a kicsi se érti még,apa miért zárja be előtte magát,ha itthon van..egy óvódás és egy iskolás mellett igenis milliószor több ideje lenne erre anélkül,h bárkit is elhanyagolna...Benne még élénken él a kialvatlanság, a kétségbeesés néha,ami egy újszülöttel jár..tényleg egy bezárt kamraajtót kell majd néznem,amikor egy csecsemő sír és egy kisgyerek üvölt,mert anya nem tud kettészakadni??
2012. aug. 21. 16:54
 13/25 A kérdező kommentje:
intrepid,eszem ágában sincs semmit megtiltani neki. De tudod mit? inkább ne lenne itthon,és haverozna,minthogy tudom,h egy itt van egy bezárt ajtó mögött,csak épp leszarja,ha épp katasztrófahelyzet van,mert neki hobbija van...
2012. aug. 21. 16:56
 14/25 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es,szó nincs arról,h elég,h anya vagyok,de mivel az üres csokipapírt is nekem kell kidobni a kis hobbit után,aki épp új hobbit talált magának,baromira nincs időm kreativitáskodáson agyalni. Örülök,h neked van.
2012. aug. 21. 16:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Akkor holnaptól ne tedd.

Beszéld meg vele hogy neked szükséged van segítségre, hogy egyedül nem fogod tudni ellátni a 2 gyereket.

2012. aug. 21. 17:01
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

korántsem biztos h le fogja szarni ha gáz van.olyantól félsz ami nincs is és lehet h nem is lesz. egy 3 éves meg megérti h apát most nem zavarjuk. tudtad h mennyit dolgozik,tudtad h nem akarja kivenni a részét a dolgokból,de vele maradtál és szülöd a következőt. ha már így alakult nem tudsz mást csinálni,megnézed valóban megváltozik-e

beszéljétek meg,h segítsen amiben tud-vigye a nagyot oviba reggel,este fürdese amig te a kicsit rendezed,hétvégén mindketten tudjatok pihenni,lazulni is,vagyis osszátok meg a melót. akkor lesz idő hobbikra és te se leszel lestrapált

2012. aug. 21. 17:02
 17/25 intrepid ***** válasza:
56%
Ezt nem mondod komolyan, hogy inkább egy magamfajta kocsmatöltelék, mint egy "csendesőrült"? Még ha nem balhézok, nem piszkolok, akkor is?
2012. aug. 21. 17:03
 18/25 A kérdező kommentje:

Mint mondtam,meg volt beszélve. Aztán jött ez.

De ezt úgy bírom,hogy "persze segíthetne,de látja h te mindent megcsinálsz. "

Az nem lehet,h azért csinálok meg minden itthoni dolgot,h amikor hazajön a lányával foglalkozhasson? Ő dolgozik,azaz maximálisan kiveszi a részét,tehát én itthon biztosítom a feltételeket ahhoz,hogy csak a közösen akart gyerekkel/gyerekekkel kelljen foglalkoznia. Mennyivel lenne korrektebb beállítani mosogatni? Engem az bánt,h ezt nem erre használja fel,de akkor az isten szerelmére,minek akart 2 gyereket? Minek akart egyet is?

2012. aug. 21. 17:04
 19/25 A kérdező kommentje:
intrepid, igen,inkább menjen le a kocsmába,igyon 3 sört,töltsön el emberek között szocializált szabadidőt,és ne legyen láb alatt. Magyarán,ha már úgysincs "haszna" ,legalább lábujjhegyen ne kelljen járni miatta. Sokkal jobb,mint egy csendesőrült,aki itt van,de még sincs.
2012. aug. 21. 17:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Ne csinálj meg mindent, amikor pedig hazaér mond meg hogy te most mosogatsz, kipucolod a fürdőt stb, addig ő legyen a lányával.
2012. aug. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!