Tényleg most kell új hobbit kitalálnia?
Na igen, így nehéz összekötni ezt a hobbit a gyerekneveléssel. Én korábban imádtam kirakózni, most ezt egy 10 hónapos mászó, mindent a szájába vevő gyerekkel nem lehet :-)
Továbbra is azt tudom javasolni, amit írtam már: legyen neked is hobbid, ez hosszú távon mindenkinek jót fog tenni :-)
Akkor holnaptól ne tedd.
Beszéld meg vele hogy neked szükséged van segítségre, hogy egyedül nem fogod tudni ellátni a 2 gyereket.
korántsem biztos h le fogja szarni ha gáz van.olyantól félsz ami nincs is és lehet h nem is lesz. egy 3 éves meg megérti h apát most nem zavarjuk. tudtad h mennyit dolgozik,tudtad h nem akarja kivenni a részét a dolgokból,de vele maradtál és szülöd a következőt. ha már így alakult nem tudsz mást csinálni,megnézed valóban megváltozik-e
beszéljétek meg,h segítsen amiben tud-vigye a nagyot oviba reggel,este fürdese amig te a kicsit rendezed,hétvégén mindketten tudjatok pihenni,lazulni is,vagyis osszátok meg a melót. akkor lesz idő hobbikra és te se leszel lestrapált
Mint mondtam,meg volt beszélve. Aztán jött ez.
De ezt úgy bírom,hogy "persze segíthetne,de látja h te mindent megcsinálsz. "
Az nem lehet,h azért csinálok meg minden itthoni dolgot,h amikor hazajön a lányával foglalkozhasson? Ő dolgozik,azaz maximálisan kiveszi a részét,tehát én itthon biztosítom a feltételeket ahhoz,hogy csak a közösen akart gyerekkel/gyerekekkel kelljen foglalkoznia. Mennyivel lenne korrektebb beállítani mosogatni? Engem az bánt,h ezt nem erre használja fel,de akkor az isten szerelmére,minek akart 2 gyereket? Minek akart egyet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!