Van itt örökbefogadott ember? Tanácsra lenne szükségem!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 16 eves lany vagyok, akit orokbefogadtak, viszont titkositott orokbefogadason estem at, ami azt jelenti, hogy feltehetoleg nem fogom megtalalni a biologiai csaladtagjaimat. Ti mikepp talaltatok meg a csaladotokat? Konkretan a testveremet keresem, aki mar nagykoru.. Segitseget es tanacsot szeretnek kerni, hogy visszakapjam a multam egy jelentos , sot talan egyetlen, meg fellelheto darabkajat. Koszonom szepen:)2016. jan. 2. 23:32
1/4 anonim válasza:
18 évesen ki kérheted az adatokat addig a jelenel foglalkoz ne a múltal az nem határoza meg az életed
2/4 anonim válasza:
O nem a testvered (csak verszerint), de amugy egy vadidegen ember.
3/4 anonim válasza:
A szüleid segítségével már most kérhetsz segítséget a TEGYESZ-től. - Ha nem szívesen vo9nod be őket, akkor 18 évesen mehetsz nélkülük is. - Én (örökbefogadóként) örülnék ha a kislányom mellett lehetnék, amikor megkeresi a vér szerinti családját. - Lehet félni fogok és megijedek elsőre, - (a legtöbbünk retteg tőle, hogy emiatt esetleg elveszíti a gyerekét...) - De bármennyire is ijesztő, az még félelmetesebb lenne, ha ki akar hagyni belőle...
4/4 anonim válasza:
En ugy tudom, mar 14 eves kortol te egyedul intezkedhetsz a tegyesz-nel. Viszont, ha annak idejen a ver szerinti anyukad ugy nyilatkozott, hogy nem adhatok ki az adatai, akkor nem fogsz kapni informaciot. Ha nem tett nyilatkozatot, segiteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!