Anyám nem ért meg mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pár nappal fellökött osztálytásram és magam alá csuklott a bokám. Bementem tegnap suliba, nagyon szenvedtem, és szünetben úgy fellöktek, hogy már a térdemig fáj az egész lábam. Megy ma valamilyen táborba, engem meg nem enged itthon pihenni. Minden lépésnél szenvedek. Segítseket!2019. nov. 22. 07:04
1/29 anonim válasza:
Nagyon gyorsan menj el vele orvoshoz!!!! Akár mélyvénás trombózis is lehet belőle...Szóval halál.
2/29 anonim válasza:
Nagyon gyorsan menj orvoshoz! Én is hasonlóan jártam mint te. Kiment a bokám, feldagadt, kiderült, hogy vérömlenyem van! Nagy baj lehet belőle, menj orvoshoz!
3/29 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tudok orvoshoz menni, nem tudok járni. Aynám meg nem ért meg
2019. nov. 22. 07:27
4/29 anonim válasza:
Szép kis anyád van... esetleg nincs olyan ember,aki el tudna kísérni?
5/29 anonim válasza:
Akkor próbálj egy szomszédnak szólni, vagy hívd ki a mentőket!
6/29 anonim válasza:
Ha azt akarod,hogy fájjon akkor nincs rá orvosság. Ha azt akarod hogy ne fájjon akkor van rá orvos.
7/29 anonim válasza:
Még mindig nem jut fel nekem,hogy mi köze a táborhoz. Ha fáj és pihentető kell, akkor sehová nemszabad menni. A regenerálódás pedig alvás közben gyorsul. Tehát semmi internet, könyv vagy egyéb. Aludni szép csöndes sötét szobában.sok teát inni és vitamin. Kerülendő a társaság és a zajok. Mozdulatlan testhelyzet és jó meleg takaró. A tv is csak kikapcsolva nézhető hogy ne váltanak ki benned felesleges ingereket amik árthatnak. Ugye már nem is fáj annyira?
8/29 anonim válasza:
végső esetbe hívj mentőt. Elég komoly dolog is lehet.
9/29 anonim válasza:
Szép kis anyád van mondhatom! Valahogy próbálj meg eljutni a háziorvosodhoz. Ha sehogy sem tudsz, senki nincs aki elvigyen akkor hívd fel a 104-et és majd a diszpécser eldönti hogy küldenek-e ki hozzád mentőt. Egy próbát megér. Valamint beszélj az iskola igazgatójával vagy minimum az osztályfőnököddel hogy miket tesznek veled az osztálytársaid. Elhiszem hogy nehéz, engem is terrorizáltak 2-3 éven keresztül amíg magántanuló nem lettem. De próbáld meg megvédeni magad. Ha nem is tettel de legalább szóval. Egyébként ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak neked akkor az súlyost testi sértés, annak pedig komoly következményei vannak! Fel is lehet jelenteni valakit emiatt! Meg is büntetnék az osztálytársa(i)d. Szóval cselekedj!
10/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még eszembe jutott hogy az iskolában a védőnőhöz menj el! Ő is orvos! Tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!