Anyám miért néz enynire hülyének?
Fogalmam sincs :/
De így leírva, ha mindig ezt csinálja, akkor elég rosszindulatú és a arrogáns a stílusa.
Amolyan gúnyos.
Kérdezted már tőle hogy miért ilyen? Mondtad neki, hogy neked ez rosszulesik?
Engem is nézhetsz hülyének, de most az a gondod, hogy szerinted érdemtelenül is dicsérget?
Neki tetszik a fa és nem tudja, hogy a routert áramtalanítani kell, mert nem ért hozzá. Neki ez kínaiul van és csodál téged, miközben ezt ki is fejezi.
Életed legnagyobb baja az legyen, hogy az édesanyád elfogult veled szemben!
Félre érted.
Anyud büszke rád, és így fejezi ki.
Amihez ő nem ért, és neked megy, csodálkozik.
Ilyenkor, mond büszkén, hogy ígen.
Te nem vagy normális. Neked nem esik jó hogy édesanyád dicsér? Én pl sok dologból iskolában csak átlagos képességű voltam, mert annyira ment, meg annyira volt idő, de mindig olyan jó érzés volt hogy még az is tetszett neki.
Jobb lenne ha semmiért se kapnál dicséretet? Teljesíthetnél akármilyen jól akkor is megfelelési kényszered lenne mert semmi nem elég jó, semmiért nem dicsérnek meg.
Meg nálunk is alap dolog, hogy ha megmutatjuk egymásnak mit csináltunk akkor elismerjük egymást. Még egy mosogatásért is örülünk egymásnak. És ha valami nem úgy sikerült akkor is azt mondjuk, hogy ügyes vagy amiért megpróbáltad.
Vagy az meg se fordult a fejedben, hogy azért dicsér mert neki ez tényleg lenyűgöző? Lehet Ő nem tudna ilyet és tetszik neki, hogy te tudod.
Meg még is csak az anyukád, és igaza van egy előttem lévő válaszolónak. Az anyukák dolga hogy dicsérjenek, mert a tanáraid nem fogják minden lépésedet elismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!