Anyám miért néz filmet iszonyat magas hangerőn? Az egész házban hallani.
Figyelt kérdés
Amikor meg más csinál ilyet, már 1%-on is felkiabál, h,ogy halkítsa le, mert megőrül.2019. nov. 15. 19:45
2/16 anonim válasza:
Romlik a hallása, csak még nem tudatosult benne (vagy nem akarja bevallani). Hány éves?
3/16 A kérdező kommentje:
51 lesz, elég jó a hallása
2019. nov. 15. 19:49
4/16 anonim válasza:
Tedd fel neki a kérdést ugyanígy 🤷🏻
5/16 anonim válasza:
Hat erre csak o tudna a valaszt..
7/16 anonim válasza:
Apu állandóan rinyált, hogy anyunál ordít a tévé, egy év alatt rávette egy hallásvizsgálatra, teljesen jó lett, megkérdezték anyut, miért jött... Annyit mondtak, küldje be aput is, kiderült, hogy neki van kóros hangosságfokozódása. Hát, ennyit arról, kinek mi a hangos.
8/16 anonim válasza:
Rosszul hall.
Vagy valaki rosszul hall.
A hallásvizsgálat jól jön mindenkinek.
9/16 anonim válasza:
Mi az a hangosságfokozódás? Lehet nekem is az van. Ez vele született?
10/16 anonim válasza:
Apám is hangosan nézi, 60 éves, de most elbizonytalanodtam, lehet, hogy nekem van hangfokozódásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!