Miért bánik úgy velem az anyám mint egy kiskorúval?
Volt már itt olyan, aki hallgatva a fotelkommentelőkre, megvette a telefont, amit az apja nem engedett. Aztán amikor nagy büszkén hazaállított az új iPhone-nal, közölte vele az apja, hogy akkor költözhet az anyjához, csomagoljon.
Értelmes emberek módjára üljetek le beszélgetni, lehet teázgatni, sütizni (engedékenyebb hangulatba kerül tőle az ember), és mondd el, hogy köszönöd hogy aggódik érted, de már 20 éves vagy, vigyázol magadra.
Kettesben éltek? Apukád, testvéred nincs?
Gondolom, félt téged, de eléggé túlzásba viszi. És fél, hogy egyedül marad, ha veled valami baj történik.
Lehet, hogy én túl óvatos vagyok, de a netes sráccal én inkább a saját városomban találkoznék először, lehet, hogy a barátnőmet is odahívnám.
A barátnővel pedig szerveznék programokat suli utáni időpontra, próbálja megakadályozni. Esti bulizást is meg lehet így oldani, pénteken suli után nem haza mész, hanem a barátnődhöz. Ha látja, hogy határozott vagy, és megcsinálod, amit akarsz, szerintem bele fog törődni, hogy nem tud otthon tartani. Max. lesz néha egy kis veszekedés, de nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!