Miért utal az anyám?
Amiota a testvérem meg született(6eve) én teljesen senki lettem a szemébe folyamatosan beszélésik kiabál velem és volt higy átkozott is hogy háljak meg még sorolhatnam. A testvéremről tudni kell higy beteg betegen született meg is ertem de nem kell 1 percenként figyelni rá már óvodás is és el van egyedül tölthetne egy kis időt velem is de nem teszi inkább kiabál el mond mindenek és van hogy meg is üt. Egy veszekedés során hozzá vágtam hogy ezzel amit csinàl tönkre teszi az életem és még neki alt feljebb
Pl.mai sztori enni akartam a 6 evés tesóm ki vette a kezemből a kaját és meg ette most komolyan ti hogy cselekedtetek volna? Én mérges lettem érre utána a testvérem neki alt ütögetni és akkor én voltam a hibás mer mindent én csinálok ő el megy innen meg minden. Miért csinálja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!