Mit tegyek ha anyám utál? Nevelőotthonba akarok menni.
Hogy nevelőotthonba menjél,oda komoly ok kell.De szerinted ott jobb lenne?Elköltöztetek és nem találod a helyed az idegenek között.Próbálj meg barátokat szerezni,ismerkedj.
De ha anyukád így csinál ahogy leirod,az tényleg gáz.Nincs rokonod akinek elmondhatnád a problémádat és segitene?
Elég érdekes anyád felfogása, hogy ha koliba mennél, akkor elzüllenél, erre kirak éjszakára az utcára...
Értem én, hogy szar dolog otthagyni a sulidat, a barátokat, az eddigi életedet, de itt megpróbáltál bármit is, hogy jobban érezd magad? El lettek cseszve a terveid, akkor újra kell tervezni, aztán ha lehetséges idővel a régebbi célokat is meg tudod valósítani.
Ok anyád paraszt, de apáddal mi a helyzet? Vele nem szoktál beszélgetni vagy ilyesmi?
A nevelőotthonba meg ne akarj menni. Az nagyon kemény világ és ha nem tudod magad megvédeni, akkor tápláléklánc legalján fel fognak zabálni. Visszasírnád az otthoni helyzetet vagy tényleg öngyilkos lennél.
Amúgy egy pszichológus se ártana, segítene feldolgozni a költözés, meg tini problémákat.
Te is és anyukád is hibás.
Már illett volna másfél éve beilleszkedned. Új barátokat szerezni. Azóta csak rinyálsz? Gondolom, anyukádnak abból lett elege. Őt is megértem. A kizárás durva. De ha ennyi ideje csak vered magad, s hisztizel....!! Beteg vagy, nem kicsit, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!