Anyám nagyon beteg, nehezen tudom kezelni, segítenének?
Emberke, most azonnal tessék megkeresni egy pszichológust. Holnpa nem jó, mert szombat van, de hétfőn legkésőbb.
Anyukád valószínűleg hamarosan távozik az élők sorából, mert eljött az ideje. De neked élned kell, és ha ilyen idegbeteg vagy miatta - ami érthető! -, akkor nappal hogyan dolgozol? Hogyan lehet rád bízni 2000 ember életét mozdonyvezetőként?
Az élők sorsa az, hogy meghalnak, ha eljön az idejük. Nyugi és tessék segítséget keresni! Hétvégén van kékszámos ügyelet is, segélyhívó. És vigyázz magadra!
Apukámnak KETTŐ(!) sztrókja volt 65 és 67 évesen, akkor megműtötték. Több mint félév kellett a rehabilitációhoz.
Rá 20 évre halt meg.
Ne temesd még anyukádat, lehet ebből még gyógyulás is!
Ha mégis bekövetkezne, hogy elmegy azt meg kell tudni tanulni kezelni!
Betegállományba kellene menned egy időre és tényleg pszichológushoz járni, mert emberéletek vannak rád bízva!
Menj pszichologushoz, már 1-2 alkalom is tud segíteni..
Ez egy teljesen természetes, és normális dolog ahogy megéled, nagyon nehéz hogy nem tudod befolyásolni, es azt sem tudod mi.lesz a vége...
Bizakodj, hogy sikerülni fog neki, de akkor tudsz segíteni majd neki, ha a szemedben látja, hogy bizol, ehhez viszont kell neked egy kis támogatás...
A youtube.on is vannak pszichologusi előadások, nekem sokat segitenek, amikor nehezebb élethelyzetbe kerülök.. keress rá..
Kitartást kívánok! Anyukádnak jobbulást!
Nem kell pszichológus. Teljesen természetes, hogy ezen kattog az agyad.
Mondjuk azt én sem értem, hol van a párod a történetben? Beszélgetnie kéne veled.
Ne temesd anyukád hiszen még él. Bízz benne és az orvosokban. Ha el kell mennie, úgy is el fog. Látogasd, beszélj hozzá.
Anyukám 2 évig küzdött a tüdőrákkal. Tehát tudom milyen rossz ez.
Tarts ki, anyukád sem szeretné ha összeomlanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!