Mik azok a tettek amik megbocsájthatatlanok egy szülőnek?
Ha nem tartja tiszteletben a privát szférámat.
Ha nem tiszteli a választottam. Nem kell szeretnie, de ne bánjon vele sértőn.
Saját tapasztalat:
Az ha valamiben jó vagy, nagyjából ekörül forog az életed mert szereted csinálni, ki tudsz vele tűnni a tömegből, de eltiltanak tőle mert szerintük nem lehet vele semmit kezdeni az életben. Konkrétan az életemet tettek tönkre ezzel, mert nem bírták felfogni hogy a sulin kívül is van elet. Azt hitték ezáltal hogy eltiltanak jobb jegyeim lesznek. Sokkal rosszabb lett utána.
Az ha édesanyád 2 gyerekes anyaként egy "régi ismerőssel" kefél miközben leszarja a családját.
Ha az édesanyád egész életedben a család (apa,nagyszulok) ellen uszított, majd felnőttként kell rajonnod hogy a fele se igaz annak amit mondott mert egy ostoba pic$@.
Az hogy a manipulalhato kistestveredet ellened uszitja mert neki van veled baja.
Az hogy soha nem segített semmiben mégis elrakta a támogatások (gyerektartást,családi...) teljes részét magának hogy aztán mű csocsoket csinaltasson belőle miközben nem volt étel az asztalon.
Az amikor megunod a fent felsoroltakat és leosztod a francba mert nem bírod elviselni azt a szégyent amit miatta érzel, ezért gyakorlatilag kirak az utcára.
Igen, én ezeket átéltem és soha nem fogom neki megbocsátani. Olyan szintű gyűlölet van ellene bennem amit nem tudok kifejezni. Csak remélni tudom hogy soha a büdös életbe nem hallok többet róla.
8.! Fúú, ez kemény!:(
Kérdésre a válasz: anyámról annyi, világ életemben a bátyám a kedvenc, én meg csak vagyok. Nem, nem vagyok tini (50 múltam), de anyám soha nem szeretett. Egy ölelést, egy puszit nem kaptam tőle soha csakúgy random. Köszöntéskor, szülinapon, névnapon, karácsonykor ajándékátadás közben max., oszt' jónapot. Soha nem éreztem, milyen az igazi anyai szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!