Családom azóta nem hajlandó velem szóba állni. Van még remény, hogy változni fog?
Már nem élek velük, éppen ezért mondtam csak el nekik most, hogy meleg vagyok. Tudtam, hogy nem fognak neki örülni, ezért nem mondtam el nekik korábban.
Már több, mint fél éve tart közöttünk ez a fajta kapcsolat, hogy nem érdeklődnek felőlem, és konkrétan ki is jelentették, hogy ha lehet, nem is akarnak velem találkozni sem.
Szerintem nincs remény. Nem hiszem, hogy valaha is ugyanolyan lesz a lapcsolatotok, mint régen.
Egyetemista voltam mikor a szüleim viharos gyorsasággal elváltak, mert apám comming outtolt. A nővérem és az anyám azóta nem beszélnek az apámmal. Én tartom vele a kapcsolatot. A családi rendezvényeket (pl: a fiam szülinapja) kétszer tartjuk. Egyszer a nővéremmel és anyámmal, majd rákövetkező nap apámmal és a párjával.
Én egyikük véleményét sem ítélem el (mindannyian diplomás felnőttek vagyunk), de egy nagy családi kibékülés után nem lenne olyan mint régen. Idővel meg lehet szokni.
Sajnálom. Egyetértek azzal amit írtak, a család nem csak vérszerinti lehet. Foglalkozz a céljaiddal és alakíts ki saját családot pároddal, barátokból.
Az unoka érvet sosem értettem, tesómnak eü okok miatt művi beavatkozás mellett sem igazán lesz soha vérszerinti gyereke. Szólok is a szüleimnek, hogy tagadják ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!