Családom azóta nem hajlandó velem szóba állni. Van még remény, hogy változni fog?
Már nem élek velük, éppen ezért mondtam csak el nekik most, hogy meleg vagyok. Tudtam, hogy nem fognak neki örülni, ezért nem mondtam el nekik korábban.
Már több, mint fél éve tart közöttünk ez a fajta kapcsolat, hogy nem érdeklődnek felőlem, és konkrétan ki is jelentették, hogy ha lehet, nem is akarnak velem találkozni sem.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen felfogású a családod. Fél év elteltével már nem hirtelen indulatról beszélünk, így ha azóta sem kerestek, akkor tényleg komolyan gondolták :(
Szerintem nem fog változni ez a helyzet.
#1: +1
Kérdező: Sajnálom. Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot egy homoszexuálisokat támogató szervezettel, akik megfelelő terapeutához tudnak irányítani, ha nagyon megviselne ennek a magadban való elrendezése.
Túl van lihegve a család szó. Nekem 25 éve nincs családom. Tök jól megvagyok egyedül is. Amíg velük együtt éltem, mindent megtettem értük és ki is használtak, majd eldobtak.
Hancegésnek tűnik, pedig csak nem kért szimpátia. Túl lehet élni nélkülük. Arra fókuszálok most, ami előre visz és nem rombol.
Sajnálom, hogy ilyet kell átélned, nagyon nem könnyű! Főleg az elején :(
Erőt, egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!