Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Meddig engednétek a...

Szülők! Meddig engednétek a 22 éves fiatoknak, hogy csak úgy otthon legyen? Suliba bukott azóta nem csinál semmit.

Figyelt kérdés

Ugye még suli alatt volt gyakorlaton akkor volt pénze, már az sincs vagy talán maradt egy kicsi. De ahogy hallottam azt mondja hogy idén nem akar dolgozni mert szerinte hideg van kint meg ilyenek

+ A kutyát rendezi azért van még itthon. Dolgozni se tud mert napi 4x kell sétáltatni. De az apja fizeti a kajáját úgy tudom a kutyának

Annyit csinál egész nap kb hogy a kutyát rendezi meg filmet néz a srác

2019. okt. 27. 09:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a gyereket annyira neveltétek munkára és felnőtt életre, mint engem maratonfutásra (200 m után meghalok).

Egyetem mellett folyamatosan dolgoztam és tanultam, végig gyűjtögettem, az alja melóból jöttem fel team lead szintre, szórólapoztam, leltároztam hideg raktárakban, mielőtt irodai asszisztens, majd gyakornok lettem... Ezek kifogások és a motiváció teljes hiánya.

A saját gyerekét az ember nem rúghatja ki csak úgy, azt viszont lássuk be. Én azt sem tartom helyesnek, mikor valaki az egyébként okos, szorgos, jól nevelt gyerekét kivágja a nagyvilágba meg albérletbe egy stabil kis otthon helyett, amit magától talán 40 éves korára szerez meg, de ez más tészta.

Ha az én gyerekem lenne, alkut kötnék vele. Leveszem a kutya terhét róla, menjen el dolgozni. Aztán ha fél évig helyt állt, irány az albérlet, azt fizetném neki, a többit keresse meg magának. Később visszatérnénk rá, hogy mennyit gyűjtött össze és elgondolkodnánk a hogyan továbbról, hogy ne más zsebét tömjük. Ha nem hajlandó elmenni dolgozni, én nem segíteném egy fillérrel sem. Majd ha éhes, megoldja. Nem lenne kirúgva, de úgy élne, ahogy magának megkeresi.

2019. nov. 22. 14:53
 42/42 anonim ***** válasza:
fiatalab 30 évesk oráig,ha tovább akkro 55 éves koráig engedném
2021. aug. 5. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!