Szülők! Meddig engednétek a 22 éves fiatoknak, hogy csak úgy otthon legyen? Suliba bukott azóta nem csinál semmit.
Ugye még suli alatt volt gyakorlaton akkor volt pénze, már az sincs vagy talán maradt egy kicsi. De ahogy hallottam azt mondja hogy idén nem akar dolgozni mert szerinte hideg van kint meg ilyenek
+ A kutyát rendezi azért van még itthon. Dolgozni se tud mert napi 4x kell sétáltatni. De az apja fizeti a kajáját úgy tudom a kutyának
Annyit csinál egész nap kb hogy a kutyát rendezi meg filmet néz a srác
ja én segíteni akarok valami megoldást találni
azért is írtam ki a kérdést
Addig ameddig van valami terve a jövőre nézve.
Mittudomén mondjuk még itthon marad egy fél évig, de azalatt intenzíven angolul tanul, és utána keres valami irodai adminisztratív állást.
De bármilyen tervet elfogadok, de azt nem, hogy itthon van, és majd lesz valami...
Lesz OKJ, de csak nappali/esti tagozatos, iskolarendszerű 1-2 éves formában. Tehát csak a 6-8 hónapos hétvégi tanfolyamok szűnnek meg, amit általában dolgozók/egyetemisták választottak (és ezek is indulhatnak még jövő év dec 31-ig). A kérdező viszont semmit nem csinál, szóval nyugodtan bele fog férni az idejébe egy hétköznapi 8-tól 12-ig tartó képzés is.
Biztos,hogy nem engedném meg.
Ismerek egy ilyen srácot, egész nap csak filmeket néz, este bulizik, apuci pénzeli elég rendesen, és előadja magát, hogy neki lelki problémákkal kell küzdenie, emiatt nem fog dolgozni😂
Én inkább az ingyenélő senkiházi jelzőt használnám az ilyen emberekre, nehogymár 22 évesen ne tudjon valaki elmenni dolgozni, nekem egyetem mellett is sikerül, más meg csak lopja a napot a vakvilágba. Nagy gratula 😂
Ha nekem lenne gyerekem, én még a középiskolás évei alatt felkészíteném arra, hogy lakhat velem, otthon, nyilván nem tenném ki, sőt, nem kérném azt sem, hogy szálljon be a rezsibe, de:
Leérettségiznie kötelező, nem hagyhatná abba a sulit. Utána pedig vagy egyetemre megy, vagy okj tanfolyamra, vagy dolgozni, nekem mindegy, csak legyen valami, amit rendszeresen csinál, akár tanulás, akár munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!