Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Meddig engednétek a...

Szülők! Meddig engednétek a 22 éves fiatoknak, hogy csak úgy otthon legyen? Suliba bukott azóta nem csinál semmit.

Figyelt kérdés

Ugye még suli alatt volt gyakorlaton akkor volt pénze, már az sincs vagy talán maradt egy kicsi. De ahogy hallottam azt mondja hogy idén nem akar dolgozni mert szerinte hideg van kint meg ilyenek

+ A kutyát rendezi azért van még itthon. Dolgozni se tud mert napi 4x kell sétáltatni. De az apja fizeti a kajáját úgy tudom a kutyának

Annyit csinál egész nap kb hogy a kutyát rendezi meg filmet néz a srác

2019. okt. 27. 09:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
92%
Te meg látom irigy vagy, ha neked is szar életed van, másnak is legyen az. 🙂 Az ilyen habzó szájúaktól mentsen az ég. Remélem szebb életed és felfogásod lesz egyszer. De úgy látom egy szövegértéses érettségit te is megirhatnál még egyszer. Nem azt írtam hogy hagyja otthon "semmit" tenni évekig 🤣🤣🤣 hanem legyen az anyjaként annyi empátiája a gyereke felé, hogy vele kommunikáljon és találjon megoldást. Látod mekkora kommunikáció lehet ha ids írja ki a problémát. Továbbra is tipikus😅
2019. okt. 27. 15:04
 32/42 anonim ***** válasza:
64%
🍿🍿🍿🍿
2019. okt. 27. 15:35
 33/42 anonim ***** válasza:
74%

Nincs mire irigynek lennem, szar életed meg max neked van, ezt döntsd el te.

Én dolgozom, egyetemre járok, szakmám is van/lesz, ja és nem, nem dobtak ki otthonról sem 18 évesen meg rezsipénzt sem kérnek. Sőt, még kutyám is van, aki köszöni szépen, jól érzi magát, én meg nem őt használom fel kifogásnak, hogy miatta nem tudok sem tanulni, sem dolgozni.

Habzó szájról meg a te esetedben is beszélhetnénk éppenséggel:)

2019. okt. 27. 15:54
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Na ez egy igazán érett megnyilvánulás volt, gratulálok hozzá, végre egy olyan minőségű megszólalás amiből el is hiszem hogy oktatási intézményt látogatsz vagy látogattál valaha. De ha már te így osztod itt az észt hogy ki elkényesztetett meg eltartott, az előző kommented után tükörbe is nézhetnél "te aranyéletű" mindentudó. 🙂 Én végig emberi stílusban írtam, és nem akartam senkinek rosszat, pont hogy mindkét félnél a békefenntartására törekedtem.
2019. okt. 27. 16:34
 35/42 anonim ***** válasza:
90%
Szép próbálkozás, ha már ennyire élénk a fantáziád, hogy telilövöd a gyakorit ennyi kamukérdéssel, miért nem írsz blogot, könyvet, vagy valamit?
2019. okt. 27. 16:42
 36/42 anonim ***** válasza:
90%

Te is magadba nézhetnél, mivel az érveid láthatóan elfogytak, már csak személyeskedni tudsz.

Az “elkényesztetett” szó után meg inkább ne firtassuk, hogy ki milyen suliba jár/járt...

Nem a kérdező vagy véletlenül, csak egy másik nickről?

2019. okt. 27. 20:07
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem. De nekem legalább eddig is voltak érveim. Semmi személyeskedés nem történt, te kezdted itt sorolni az életedet annak ellenére hogy senki sem kérdezte.
2019. okt. 27. 20:46
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű innen okoskodni de kitudja mi vezetett idáig. Magamból kiindulva rám is így gondolnak valószínűleg páran, bár egyetemre járok, na a lényeg hogy az utóbbi években kB. mindenszempontbol megsemmisültem, reménytelen minden, dolgozom, bejárok egyetemre de minden másodpercben az öngyilkosságon, vagy éppen a kiúton gondolkodok, nem tudok koncentrálni semmire, csak erre, minden másodperc szenvedés, na most ilyen helyzetben menekül az ember valamibe, mint ez a gyerek a filmekbe, de ez még mindig jobb mint ha mondjuk a drogokba, alkoholba menekülne.
2019. okt. 27. 20:51
 39/42 anonim ***** válasza:
79%
Most ugye sose értettem azt h az embek minek csinálnak gyereket. Minek? Hogy kényszer munkára itéljék? Meg kell találni az élet célját. De lehet ő boldog így :) Most én is felmondtam mert már nem bírtam a stresszt de senkinek nem kívánom. Ha lenne gyerekem én inkább megkímélném őt a világ mocskos dolgaitól és valami magasztos célra vezetném rá.. De aki ezt előre látja h ez neki probléma lehet az necsináljon gyereket mindenki jobban jár :) Más esetben meg fő a boldogság.
2019. okt. 28. 12:46
 40/42 anonim válasza:
73%

Mentett cicákkal foglalkozom 24 évesen diplomás közgazdász vagyok és dolgozok. Külön élve a szüleimtől. Mindig van nálam 3-4 cica a legkülönfélébb bajokkal van akinek kötözni kell a lábát, cseppenteni a szemébe sőt olyan is aki nem tud alomra járni ezért minden egyes műsor után teljes takarítás fertőtlenítés.

22 éves felnőtt ember dolgozik, tanul vagy mindkettő! Záros határidőn belül legyen valami ötlete hogy mit akar kezdeni az életével mert ez így hatalmas bukó. Nem vagyok édesanya így szülői oldalról nem tudok nyilatkozni. Viszont közel egyidős vagyok ezzel a sráccal. A dolgozó normális életet élő embereket is sokszor felfalja a társadalom. Nem értem hogy két kutyasétáltatás között hogy nem köpte még le a saját tükörképe! A munkanélküliség nem elítélendő önmagában sőt a diploma OKJ egyszóval oktatás hiánya sem az. Viszont a haszontalanság az élősködés gyomorforgató! Hány hátrányos helyzetű ember dolgozik ilyen-olyan munkahelyeken és hány beteg ember dolgozik aminek abszolút nem kéne és így is alig vagy egyáltalán nem tudják ellátni magukat olyan kevés pénzből.

Ha a gyerek a híd alá kerül legalább a kutyáról gondoskodjatok ő nem érdemelné meg :)

2019. nov. 15. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!