Szerintetek szégyen ha egy 28 éves embernek a szülei fizetik az albérlet díjának a felét?
Szerintem szép dolog, hogy a szülők így segítik. Ha nem él vissza vele a lány, akkor nem szégyen. Viszont én a hleyében törekedék a fejlődésre. Nem tudom, mit dolgozik, de tanulni sosem késő és ha van lehetőség rá, hogy a szülők picit még többet segítsenek, akkor én élnék a lehetőséggel és végeznék valami tanfolyamot/okj-t, sőt, akár egyetemen valami levezőt is (vagy ha van diplomája, akkor mestert), hogy jobb legyen a kilátás a pár nélkül is, mert szerintem arra nem jó dolog alapozni, hogy majd, ha lesz párja, akkor könnyebb lesz. Igen, de vele is történhet valami évekkel később is, olyankor is, amikor esetleg gyerek is van és akkor megint nem maradna más megoldás, mint a szülők segítsége. Arról nem beszélve, hogy ők sem örökéletűek.
Tehát a kérdés önmagában nem ciki, de az, hogy nincs biztos alapon nyugvó hosszútávú terve arra nézve, hogy később hogy fogja eltartani magát, az az.
Ha otthon laknál,akkor legalább annyiba benne lennél,mint az albérlet fele.
Így itt csak részletkérdés,hogy otthon vagy nem otthon vagy függve a szülőktől.
Amúgy meg senkinek nincs hozzá köze.
Gyanítom nem egy 3 szobást bérelsz.
Inkább az ország szégyene az,hogy ma egy ember egyedül nem tud megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!