Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet a...

Hogy vegyem rá a szüleimet a zsebpénzre? Ez jó ötlet szerintetek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a tanulmányi eredményeim egész jók, bár néha hanyag vagyok itthon, de azért egyre jobban igyekszem és figyelek. Szerettem volna munkát vállalni de sajnos az edzések és a suli miatt nem tudok...Reggeltől 4ig iskola (nyelvtanulás miatt). Mostanában sokat kértem pénzt bulizásra, barátnőkkel csavargásra stb. (persze nem egetrengetően sokat, hanem magamhoz képest sokat :D, havi 2-3 alkalom..)Mindig adtak, de ezt kezdem unni, és arra gondoltam hogy lehetne egy fix havi összeg, amiből a sulis étkezést, szórakozást magamnak kell állni és kigazdálkodni, ami meg marad azt félreteszem..ez azért lenne fontos, mert tudom jól hogy a szüleim nagyon is jól keresnek, de anyukám elég hanyag magára, és ezért nem igazán látja be ha valamire TÉNYLEG szükségem van..gondolok itt például ilyen alap dolgokra, mint: melltartó, bugyi, zokni stb.. És a megmaradt pénzből ezeket a dolgokat is el tudnám intézni..:) Kérdés: Hogy vegyem rá őket? Mennyi pénzt adnátok fixen havonta?
2019. okt. 23. 14:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
38%
Mennyit kaptal eddig kb egy hónapban? Mert lehet h kaptal 3*10ezret..de egybe 30at nem adnának..
2019. okt. 23. 18:11
 22/22 anonim ***** válasza:
17%
Írd le itt a számlaszámod. Vannak itt akik utalnának neked! Kedves sajnálkozók, ne fukarkodjatok!
2019. okt. 23. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!