Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha, , tàvol" költözök a...

Ha, , tàvol" költözök a szūleimtől, az mennyire jò ötlet?

Figyelt kérdés
Jelenleg sem élek velük, igaz kb 30 percre vagyok tõlūk autòval. Koràbban depressziòs lettem és úgy éreztem, hogy rossz környezetben vagyok és elköltöztem, ennek màr fél éve. Viszont az utòbbi időben honvàgy szerű érzésem lett. Ennek ellenére, mivel jelenleg alig keresek vmi pénzt, àllàs utàn néztem,sajnos a végzettségének megfelelőt csak messzebb , 2,5 òra autò útra talàltam,ahová fel is vennének. Viszont ott még nem igazàn ismerem a vàrost és ismerősöm is csak pàr van,az is azért mert levelező ott, Győrben tanulók. Szòval ti hogy döntenének?

2019. jún. 29. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért ne menj haza,mert anyagi gondjaid vannak,továbbá ha sikerült túltenned magad a "depressziódon" ne kísérletezz azon,hogy jobbá váltak az otthoni körülmények.

Ha Győrben jobban keresnél,és a szállás,kaja egyéb költség kifizetése után tudsz takarékoskodni,akkor tedd azt.

Majd megismered várost (szerintem szép),onnan akár külföldre is járhatsz dolgozni.

Ideje,hogy helyrehozd az önértékelésedet:egyedül is tudsz boldogulni!

2019. jún. 29. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ebben a felállásban 1-es okfejtése az egyetlen üdvös megoldás.
2019. jún. 30. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Van aki a bolygó másik felére költözik, nincs az ötlettel semmi gond. Sőt...
2019. júl. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!