Girlll3 kérdése:
28 évesen ez mennyire normális szülő-gyerek kapcsolat?
Figyelt kérdés
Elmentem inni a szomszédommal és felhívott az est folyamán az nevelőanyám, mert másnap állásinterjúra mentem. Múltkor az orvosnál hívott fel, mert későn végeztem, este 10 után és haza érek, akkor is jelentenem kell, hogy épségben hazaértem-e. Mivel még az apámmal lakom, ő is mindig kérdezgeti, hogy hova megyek, mikor jövök. Idegesítenek vele, pedig annyit szeretnékmár keresni, hogy ne kelljen pl az apámmal laknom. Úgy érzem, hogy rám telepszenek. Közben meg mintha én is nagyon függenék még mindig az ő véleményükre adok. Pedig csak egy kis füvgetlenséget és távolságot akarok. Nincsenek barátaim se, meg párom sem.2019. okt. 10. 11:48
31/35 anonim válasza:
Elnézést, de ki kényszerít fegyverrel, hogy felvedd a telefont?
32/35 A kérdező kommentje:
28-as, de véded! Egy alkoholista idegbeteget, akinek a stílusát egy percig se viselnéd el. Tudod, hálát adhatsz az aprószenteknek, hogy téged sose qrvázott le az apád, minden féle ok nélkül és alázott meg mások előtt. Nélküle is ugyanúgy lehet boldogulni, sokan keresnek kevés pénzt, de mellettük van egy férfi, mondjuk házasok és úgy már kijönnek valahogy anyagilag. Az egy dolog, hogy szerintem ez gáz, mert ez megint ráutaltságot eredményez. Ja, és nem kértem gyűjtést! Ez megint a nárcisztikus személyiségéből fakad, hogy mi lenne, ha ö nem lenne. Semmi, nyugalom lenne. És én csak azért nem fogok egy férfival kezdeni, hogy ne kelljen otthon laknom, mert a lakásunk negyede már évek óta az enyém és van egy szobám, ahova benyitogat, pedig látni se akarom. Mellesleg, ha nagyon sokat hazudok, hogy milyen tapasztalataim vannak munka terén, akkor igen, sikerül találni munkát, úgy hogy eddig suliztam... szóval van munkám.
2019. okt. 11. 17:54
33/35 anonim válasza:
32
Majdnem 30 évesen nem kötelező vele élned. Menj társbérlet, munkásszállóra, stb. Mint mindenki.
34/35 A kérdező kommentje:
Munkásszállóra? Minek? Egy olyan miatt, akinek az a hobbija, hogy iszik? Különben is... ki venné észre, ha egyszer csak rosszul lesz, már így is csak én vagyok neki, meg testvérem. Ott bűzlene a lakás egy idő után, ha meghalna, mert senkivel nincs kapcsolata és velünk is megromlott.
2019. okt. 11. 18:11
35/35 Savlekotő válasza:
Gondolom azota is otthon rinyálsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!