Hogyan lehetne megoldani a dolgokat?
Anyám és én nagyon durván össze vitatkozunk. Az egész múlt héten kezdődött nem engedett el a barataimhoz pedig meg ígérte nekem ezen a nyáron oda megyek ahová csak akarok. Nem is beszéltünk most pénteken kicsit ki borult a bili nálam és elmondtam neki ha nem változtat a dolgokon hogy nem enged sehova minden apróságot el mondok apának. Aztán ő fel kapta a vizet és mag akart verni. Mikor haza jött apukám a munkából szépen kitalált történettel állt elő. Betelt a pohár kitaláltam apámnak. Közben meg is akart verni apukám fogta le. Párom jött ertem nem akartam itt maradni de el vette az összes igazolvanyomat a penztarcamat és a pénzemet is és nem hajlandó vissza adni.(mikor el akartam menni kihordtam a cuccom és ő vissza be hordta el akartam venni tőle majd elkezdett ütni és hozzám vágott mindent) 1napot nem aludtam otthon apukám hatására haza mentem de nem lett jobb a helyzet (közölte nekem itt semmi keresni valóm nincs és hogy mereszeltem haza jönni ő nem adott rá engedélyt) ugyan olyan aggressziv velem és nem hajlandó vissza adni a saját igazolvanyaimat. Ami elég nagy gond főleg hogy párommal mennék nyaralni hétfőn.
Szerintetek mit tudok tenni? (Vele nem lehet beszélni semmit normálisan most , sőt az egyik rokonaval meg is fenyegetetett engem)
19/L
Ha boldog életet akarsz élni, akkor meg kell tanulnod, hogy ne ragaszkodj olyasmihez ami tönkretesz téged. Most egy bántalmazó szülő, aztán később kifogsz majd egy bántalmazó pasit, aki a férjed lesz, mert attól sem akarsz majd elszakadni. Mert az a megszokott, ha valaki néha odacsap, meg parancsolgat. Ne csináld ezt magaddal.
Apukáddal beszéld meg, hogy vegye vissza az igazolványaidat, aztán felejtsd el anyukádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!