Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek bunkóság, ha a...

Szerintetek bunkóság, ha a szülő kopogás nélkül nyit be a gyereke szobájába?

Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 21:51
1 2 3 4
 21/33 Zsoltmester ***** válasza:
87%
Kopogás után sem kéne benyitni amíg nem mondják azt hogy be szabad jönni.
2019. okt. 8. 08:20
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Hozzám már gyerekként is kopogtak és megvárták, hogy szóljak, hogy szabad. Ugyanígy csináltam én is az ő szobájuknál.

A privát szféra mindenkinek jár. Nem kell ehhez kamasznak lenni.

2019. okt. 8. 08:23
 23/33 anonim ***** válasza:
92%

22# vagyok, egyébként tényleg nem értem a 7 éves gyerekhez miért mennek be a válaszolók kopogás nélkül. Lehet épp öltözik bent, vagy túrja az orrát vagy mit tudom én.

Meg kell tanítani, hogy nem rontunk rá a másikra. Akkor mi is tegyünk így vele.

2019. okt. 8. 08:26
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk az a szokás, ha csukva van az ajtó, akkor kopogni kell. Legyen szó akár a szüleimről vagy a 7 éves unokahúgomról.
2019. okt. 8. 08:29
 25/33 anonim ***** válasza:
91%
Én gyerekkoromban ezért kezdtem kulcsra zárni az ajtóm. Anyam nem volt képes kopogni. Volt hogy maszturbáltam. Nagyon kínos volt. Majd mikor nem tudott zárt ajtón bejönni ő volt felháborodva. Meg nem értette miert van néha csukva....
2019. okt. 8. 08:48
 26/33 anonim ***** válasza:
86%
Igen.Illik kopogni.
2019. okt. 8. 09:15
 27/33 anonim válasza:
82%

Igen. Hozzám is sokszor kopogás nélkül jöttek be. Elég kellemetlen helyzetek sülhetnek ki belőle.

Egyszer pont akkor nyitottak be, amikor barátnőmmel szexeltünk.. :D Pedig nem egyszer beszéltem már velük arról, hogy kopogás nélkül ne jöjjenek be, mire csak azt a választ kaptam, hogy “ez az én házam.” Az a helyzet, hogy ez nem azt jelenti, hogy nekem nem lehet magánszférám.

2019. okt. 8. 10:39
 28/33 anonim ***** válasza:
86%

27# aki így áll hozzá a gyerekével szemben is, hogy ez az én házam, az jobb lenne nem szaporodna.

Szerintem az a család közös háza, függetlenül attól, hogy a gyerek nem adott bele a nem létező jövedeleméből. Jár a privát szféra mindenkinek. Gondolom a budiba meg a fürdőbe sem ront be az ember, ha tudja, hogy bent van valaki..

A hálószoba is egyfajta privát zóna szerintem.

2019. okt. 8. 11:20
 29/33 anonim ***** válasza:
90%
Igen bunkóság. Teljes mértékben. Az én családom szerencsére intelligens, és már 10 évesen is tudtam, hogy ha a bátyám a szobájában van a barátnőjével és be van kilincsre zárva az ajtó, én meg kérdezni akartam tőle valamit, akkor nem rontok be. Kopogtam. Ennyi. Intelligencia kérdése. Aki arra hivatkozik hogy ő háza had menjen már be oda ahova akar, egyszerűen buta. Az ilyen buta ember. A gyerek nem tulajdon, nem lábtörlő, joga van ennyi magánszférához.
2019. okt. 8. 11:53
 30/33 anonim ***** válasza:
86%

Igen. De nem elég csak kopogni, a választ is meg kell várni bentről.

17 évesen kopogásra akartam tanítani az apámat... Annyit értem el vele, hogy ilyen villám sebességel vagy ötöt koppantott az ajtón, majd egyből benyitott. Ez kb arra volt jó, hogy nem egyszer szinte szívstoppot kaptam a hirtelen sorozatkopogástól. (meg annak tudatából, hogy fél másodperc múlva benyit)

Kicsit rossz úgy masztizni, hogy tudod hogy bármikor rád nyithatnak...

2019. okt. 8. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!