De nekem még ennyi választásom sem volt, hogy kopogjanak-e vagy sem, mert olyan szobám volt, hogy csak az enyémen keresztül lehetett bemenni az övékébe. Szóval magánélet még annyira sem lehetett, hogy csak simán becsukjam az ajtót, mert nem volt mit. Sohasem tennék ilyet a gyerekemmel, mert tudom milyen szívás.
2019. okt. 7. 22:08
7/33 anonim válasza:
Igen
2019. okt. 7. 22:08
8/33 anonim válasza:
Az, dehát nem lehet vele mit tenni, joguk van hozzá. Hozzám is csak úgy bejárnak, hiába mondam már nekik, hogy kopogjanak, semmit sem ér, kész átjáróház lett a szobám. Bunkóság, de ezt egy bejárkálós szülőt sem hatja meg, és nincs ellenszer rá.
2019. okt. 7. 22:10
9/33 anonim válasza:
Igen, bunkóság. A privát szférához mindenkinek joga van.
2019. okt. 7. 22:14
10/33 anonim válasza:
Szerintem ez a gyerek korától is függ
Egy hatèveshez kicsit vicces lenne ha az anyukája bekopog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.