Mit lehet kezdeni olyan szülővel, aki nem bírja ellátni magát?
Semmihez nem ért jóformán, egy gázórát nem tud leolvasni, rokkantnyugdíjas, de adósságba veri magát mindig valami hülyeséggel, részletre telefon-tv, ami a nyugdíjának majdnem a felét kiteszi.
Idősek otthona meg ilyenek nem játszik, mert még 50 éves, és nem akarna bemenni amúgy se.
A gázórához mi köze? Elmondom neked, hogy az emberek többsége (köztük diplomások) nem tudják leolvasni a mérőket.
Leolvasó voltam, mindig ment a civakodás az okos fogyasztókkal, mert nem értenek hozzá, de megmagyarázni nagyon akarták a dolgokat.
Ha meg rokkantnyugdíjas, hogyan is kéne ellátnia magát? Nyilván valami baja van, nem?
Süt a kérdésedből a gyűlölet.
A nyugdíjához meg csak akkor van közöd, ha te tartod el. Ha nem így van, akkor akár meg is gyújthatja a pénzét, akkor sincs közöd hozzá.
Sajnos a rendszer nem ad lehetőséget, hogy ezzel a szituációval kezdeni lehessen valamit. Nálunk is volt hasonló családtag, szépen meg kellett tanítani neki mindent. Tudom, szokatlan 50 feletti gyereket nevelni, de ezt végig kell csinálni.
#1, azért járnak az emberek általános iskolába, hogy megtanuljanak olvasni, úgyhogy azért ez elvárható lenne mindenkitől.
" de ezt végig kell csinálni "
De miért áldozzam én rá az életem? Ő se nevelt engem..
Még simán elél 20+ évet, addigra én is 50+ leszek...
Te milyen rokoni kapcsolatban állsz vele? Tartásdíjat fizetett?
#1: Ezt nem értem. Az óraleolvasáson mit lehett vitatkozni? Az csak egy szám. Mit nem értettek rajta? Válasz jöhet magánban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!