Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni egy mérgező...

Mit lehet tenni egy mérgező szülővel?

Figyelt kérdés
A gond az h jelenleg 16 éves vagyok és sulis. Nem tudok elköltözni, de már lassan én leszek depressziós. Kiskorm óta hatalmas teher vam rajtam. Kezdődött azzal h nem voltam túl lányos kinézetű ezért mindenbe bele köt. Elvárta h úgy öltözködjek ahogy ő akarta. Persze amikor lettel tesoim akkor ők tökéletesek voltak.. Főleg a hugom akire évekig féltékeny voltam amiatt h minden szeretetet megkapott amit én nem. Aztán amint tini lettem jött a súlyommal. H én milyen dagadtt vagyok. Senkinek nem fogok kelleni. Ez odáig vezetett h hónapokig koplaltam holott teljesen normális súlyú voltam. Majd jött a pattanásossággal és azzal h milyen csúnya vagyok. Ma már ott tartok h semmi önbizalmam nincs. Elhiszem már amit mond és érzem h élni sincs kedvem. Állandóan sírok és rettegek amiatt megint miket vág hozzám. Most is azzal jön h én miért nem tudok olyan lenni mint a többi lány. Miért nem dolgozok már és h nem tűr meg ebben a házban ha nem dolgozok...
2019. szept. 4. 07:45
 1/4 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért elnézést kérek. Telefonon elég nehéz írni.
2019. szept. 4. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ki ez a szülő,az anyuka?Nincs más rokon,nagyszülő,nagynéni-bácsi aki beszélne vele és helyretenné?

Tényleg elvette az önbizalmadat,nem értem,hogy nem veszi észre.

2019. szept. 4. 08:05
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia.

Először is ,igazán sajnálom ami veled történik.

Együtt érzek veled, hiszen réges régen, amikor én gyermek voltam ,az apám csinálta ezt velem, még amikor élt

Te egy lelki terrorban élsz, akár hiszed akár nem.

Az olyan szülő aki beleköt egy dologért a gyermekébe beleköt mindenbe.

Sajnos az egyetlen dolog amit tenni tudsz az az, hogy amint tudsz találsz egy olyan valakit akiben megbízol, esetleg barát vagy barátnő, és ha netán megsegít a jóisten hogy állásod legyen pár hónap után megengedhetsz egy albit.

Ne törődj ,ha sértegetnek, még ha családon belül is, lássák rajtad, hogy van karaktered.

Nehogy eszedbe jusson koplalni ,fiatal vagy, magadat teheted tönkre

Mondhatnék más ötleteket,amivel egy kedves ismerősöm móresre tanította a terrorizáló családtagját, de szerintem egy hamar nem jönnék vissza ide, GYKre.

Zárlatként azt mondom, hogy szorítsd össze a fogadat, és minden erőddel küzdj annak érdekében, hogy saját lábra álj és otthagyd őt a csipába.

2019. szept. 4. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egyik füleden be a másikon ki. Próbáld teljesen kizárni a hallottakat.

Az én muterom se volt sokkal különb. A könyvekbe temetkeztem. Olvastam, olvastam, s olvastam. Majd 18 évesen elköltöztem otthonról.

Biztos szép vagy. (ne érts félre,) Mikor reggel tükörbe nézel, mindig mond magadnak, hogy milyen szép arcom van. De szép a szemem.. Stb..

A testeddel is hasonlóan. Természetesen egészségesen. Ezt tedd meg mindig. Lásd meg azokat a pontokat, ami szép benned rajtad.

2019. szept. 4. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!