Mit lehet tenni egy mérgező szülővel?
Ki ez a szülő,az anyuka?Nincs más rokon,nagyszülő,nagynéni-bácsi aki beszélne vele és helyretenné?
Tényleg elvette az önbizalmadat,nem értem,hogy nem veszi észre.
Szia.
Először is ,igazán sajnálom ami veled történik.
Együtt érzek veled, hiszen réges régen, amikor én gyermek voltam ,az apám csinálta ezt velem, még amikor élt
Te egy lelki terrorban élsz, akár hiszed akár nem.
Az olyan szülő aki beleköt egy dologért a gyermekébe beleköt mindenbe.
Sajnos az egyetlen dolog amit tenni tudsz az az, hogy amint tudsz találsz egy olyan valakit akiben megbízol, esetleg barát vagy barátnő, és ha netán megsegít a jóisten hogy állásod legyen pár hónap után megengedhetsz egy albit.
Ne törődj ,ha sértegetnek, még ha családon belül is, lássák rajtad, hogy van karaktered.
Nehogy eszedbe jusson koplalni ,fiatal vagy, magadat teheted tönkre
Mondhatnék más ötleteket,amivel egy kedves ismerősöm móresre tanította a terrorizáló családtagját, de szerintem egy hamar nem jönnék vissza ide, GYKre.
Zárlatként azt mondom, hogy szorítsd össze a fogadat, és minden erőddel küzdj annak érdekében, hogy saját lábra álj és otthagyd őt a csipába.
Szia! Egyik füleden be a másikon ki. Próbáld teljesen kizárni a hallottakat.
Az én muterom se volt sokkal különb. A könyvekbe temetkeztem. Olvastam, olvastam, s olvastam. Majd 18 évesen elköltöztem otthonról.
Biztos szép vagy. (ne érts félre,) Mikor reggel tükörbe nézel, mindig mond magadnak, hogy milyen szép arcom van. De szép a szemem.. Stb..
A testeddel is hasonlóan. Természetesen egészségesen. Ezt tedd meg mindig. Lásd meg azokat a pontokat, ami szép benned rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!