Van itt olyan szülő, aki magára ismert ebben?
Amikor a gyerek itt arról mesél, hogy tiltva van, bántalmazva testileg-lelkileg, hülyének nézve, elhordva mindennek.
Amikor a tönkretett gyerekkoráról, élményeiről, szándékairól mesélnek.
Amikor a kommentelők többsége egyetért abban h anyu-apu iszonyat mérgező személy, esetleg mentális problémával küzdhetnek.
Ilyenkor ha magadra ismersz ezekben, hogy érint? Beismered? Elgondolkodsz? Vagy csak letudod azzal, hogy itt mindenki hülye?
Az a baj, hogy a kiírt kérdések 90%-a kamu, így sokan - én sem - már nem vesszük komolyan.
(nem vagyok szülő)
Téged tényleg durván verhettek szegény!
További szép estét!
Jézusom kérdező, fordulj pszichológushoz.
És itt valóban a kérdések óriási hányada kamu. Érdekes, hogy mindig csak a tinik nyavajognak, hogy mekkora szar az életük. Valahogy a szülői oldalt sosem látjuk. Nem láttam még ilyen kérdést kiírva, hogy a "17 éves lányom nem érzi jól magát itthon, nem engedem, hogy bezárja a szobája ajtaját és a testvérét jobban szeretem. Ja meg nem engedem el a szomszéd faluba sem busszal. Eléggé kamaszodik, visszafelesel, ezért azt híreszteli másoknak, hogy bántjuk is, ja meg alkoholisták vagyunk. Segítsetek."
Persze, vannak ilyen szülők, sajnos, de szerinted azok ide fognak írni neked, hogy jelentkezzenek a felszólításra? Ébredj fel!
Nincsenek szuletett mergezo meg gonosz gyerekek, maximum a kedves szulok altal elrontott neveles aldozatai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!