Normális ez a viselkedés tőle?
Apám elég gyakran jár egy rokonhoz,ahol isznak is.Tegnap is részegen jött haza és nekem esett,hogy már elege van és tudni akarja hogy én mit csinálok a barátomnál meg hogy mi van köztunk,mi a tervem vele...hozzáteszem ezt eléggé durva hangnemben. Már odáig fajultak a dolgok hogy elkezdtem sírni,mert olyanokat kérdezett hogy az már bántó volt.
Egyébként barátommal nagyon jó a kapcsolatom csak ritkábban tudunk találkozni.Nála szoktunk inkább lenni, mert haza egyes körülmények miatt nem hoztam még.Még soha nem történt kettőnk közt semmi,persze apám meg azt hiszi ha ott vagyok akkor csakis az történhet.Mit képzel magáról? Mit csináljak hogy ha azoknál a rokonoknál van ne beszéljék tele a fejét?főleg rólam ne beszéljenek?
Csak telebeszélték a fejét azok a rokonok akik nem tudnak mással foglalkozni csak más életével.
Hogyan állítsam le őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!