Mit tegyek, hogy ne mondja el a szüleimnek?
A hétvégén buliban voltam, pedig a szüleim úgy tudták, egyik barátnőmhöz megyek át. Át is mentem, de onnan átmentünk egy házibuliba. Azt tudni kell a szüleimről, hogy nagyon szigorúak, nem engednek bulizni, alkoholt inni, fiúzni. Ebben a házibuliban ott volt egy fiú ismerősöm is, aki tudja milyenek a szüleim. Sajnos aznap este alkoholt is fogyasztottam, és ez a fiú fényképeket készített, ahogy bulizok és iszok. De mást esküszöm nem csináltam. Ma rám írt és elküldte a képeket. Aztmondta elküldi a szüleimnek, vagy találkozok vele és akkor nem. Ha meglátják a szüleim, biztos kinyírnak, óriási balhét csapnának belőle. Nem akarom, hogy apukám elverjen. De találkozni se akarok, mert sejtem mit akarhat. Egész buliban hajtott rám és fogdosni akart, de nem hagytam. Nem tudom mit csináljak, de teljesen kétségbe vagyok esve. Enni se tudtam egész nap, aggódott is anyu, hogy mi a baj, mert egész nap ki se mozdultam a szobámból. Mit tegyek? Tudna valaki segíteni?
L/17
Ne engedj egy szemét jellemtelen roh..adék zsarolónak!
Ülj le Anyuddal, és mondd el neki. Először lehet, hogy ledöbben, de hidd el, az őszinteséget értékelni fogja.
Tipikus áldozat vagy. Nem hibáztatlak, a szüleid nem tanítottak meg önvédelemre. De zsarolókra szép szavak nem hatnak, szándékosan repülnek a gyenge emberekre, mert tudják, hogy ők képtelenek az önvédelemre. Valószínűleg ő is otthonról hozza ezt a viselkedést, tehát eleve nem furcsa neki, mert ezt látta.
Ebben az adott szituációban, a legegyszerűbb lenne a "keményebb kutya baxik" mentalitás, tehát hasonlóan arcoskodva fellépni ellene, de erre te fizikailag képtelen vagy most, mert gőzöd sincs hogy kell (én a hasonló embereket kamaszlányként vagy ököllel arcba vágtam vagy megkérdeztem, hogy pofán vágjalak?, de jó gyorsan le is koptak, és mentek másokra, én nem voltam célpont, mert jobban féltek tőlem, mint fordítva, mert én thai boxoltam). Szóval vagy kérsz segítséget szüleidtől, akik a túlféltésük okán úgyis meg akarnak majd védeni, vagy engedsz ennek a kispötsnek, aztán amikor sokkal mélyebb gödörbe kerültél, akkor kérsz segítséget, de akkor már azért is le fognak szidni, hogy addig nem szóltál.
Egyébként ne hidd, hogy ez csak most lesz gond, minél előbb megtanulod megvedeni magad, annál jobb, mert az életben sem lesz könnyebb dolgod.
Kérdező!
Ne legyél már kretén!
Megmondtuk, zsarolókkal soha nem tárgyalunk!
Tobbe szoba sem allnek vele..te pedig mesz talalkozni ezzel a fereggel! Ezzel is azt jelezve, hogy fosol attol, hogy elkuldi a kepeket! Belesetaltal a csapdaba, azt hittem, hogy ennel azert tobb eszed van.
Innentol kezdve sakkban vagy, ugy fogsz lepni ahogy ez a majom diktalja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!