Ha kipróbáltam a drogot és ezt elmondom a pszichiáteremnek akkor ő titoktartást fogad, nem mondja el a szüleimnek feltéve, hogy méh nincs baj?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 20:31
1/3 anonim válasza:
Elméletileg nem, de ha külön fel is hívod rá a figyelmét, hogy államtitok akkor meg biztos, hogy nem. Azt nem tudom, hogy hány éves vagy, de én úgy emlékszem 16 év felett már nem kell az orvosnak ilyen esetekben a szülőt értesíteni. Én 18 voltam mikor elmondtam orvosnak, akkor már nagy volt a baj, kórházba is kerültem 1 hónapra, de akkor sem mondhatott semmit, köti a titoktartás. Azt, hogy én akkor senkinek sem hiányoztam egy hónapig nem kommentálom... :D Csak kíváncsiságból azért megkérdezem, mit használtál? (gondolom füvet, vagy herbált)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
amúgy hasist
2015. okt. 6. 20:57
3/3 anonim válasza:
Én zözizek napi szinten 6 éve meg 3 éve hétvégéken fehérezek, és kipróbáltam már ezt-azt. A pszcihológusomhoz már 5 éve járok és mindenről tud, a szüleim meg semmit sem :) Igaz, én most leszek 19, de 16 évesen se akart lebuktatni, meg ezt mindig meg is dumáltuk időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!