Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Őrült vagyok, ha nem akarok...

Őrült vagyok, ha nem akarok kezelést? Ha elmondom a pszichiáteremnek, bezárat?

Figyelt kérdés

Még csak másodszorra megyek hozzá, nincs még diagnózis, de valószínűleg bipoláris vagyok.

3 napja megkaptam az éves rákszűrésem eredményét: HPV+, LSIL, CIN1. Szednem kéne immunerőt mert elvileg még visszafordítható az állapot, de eszemben sincs. Valószínűleg úgyis halhatatlan vagyok, legalábbis öngyilkos sose tudtam lenni. Ha meg mégis meghalok, annak is oka lesz... Őrült vagyok?

2015. jan. 25. 15:16
 1/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy őrült vagy, lehet, hogy csak óvodás vagy gyenge szellemi képességű, ha ilyeneket gondolsz. Persze a te dolgod, hogy kinyírod-e magad.
2015. jan. 25. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:

a bipolárisok nagyon durvák mindkét fázisban, mikor a mániás fázisban vannak azt hiszik övéké a világ, és minden ember nekik van alárendelve, mikor meg depressziós fázisban vannak ki akarják magukat nyírni.

szerinted a körülötted levőknek kell ez?

ha nem veszed be a gyógyszert és veled kell élnie valakinek pokollá teszed az életét neki.

2015. jan. 25. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:
A pszichiátriai gyógyszereket szedem. A rákmegelőző állapotra nem akarok szedni semmit.
2015. jan. 25. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed. Azt hogy őrült vagy, vagy nem, orvos tudja eldönteni.
2015. jan. 25. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Végülis ez is egyfajta önpusztító folyamat. Olyan mintha vagdosnád, vagy felkötnéd magadat. Nem hiszem, hogy bezárnának, mert kevés a hely a pszichiátriákon és általában úgyis saját felelősségre elhagyhatod a helyet.
2015. jan. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!